سلام میگن مادربرد و گرافیگ مربوط به یه برند باشه بهتره؟ انودیا بهتر با مانیتور مچ میشه؟ایا این علمی یا نه من هیچ اطلاعاتی در مورد خرید ندارم لطفا برند با دلیل بگید ممنون میشم حدود هزینه 500 تا 600 باشه با تشکر
سلام میگن مادربرد و گرافیگ مربوط به یه برند باشه بهتره؟ انودیا بهتر با مانیتور مچ میشه؟ایا این علمی یا نه من هیچ اطلاعاتی در مورد خرید ندارم لطفا برند با دلیل بگید ممنون میشم حدود هزینه 500 تا 600 باشه با تشکر
|
نه یه همچین چیزی نیست!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی ....
معمولا اگه سقف هزینه تا 800 تا 900 باشه از کارت های Radeon استفاده میشه(گفتم معمولا این هم اینطوری جا افتاده و گرنه میشه از یه کارت رده متوسط یا پایین Nvidia هم استفاده کرد)
بازهم معمولا مادربرد و گرافیک رو هم از خود همون برند میگیرند که یکی باشه وگرنه شما میتونی رو برد MSI از گرافیک ASUS یا GIGABYTE استفاده کنی بدونه هیچ مشکلی تو سیستم
ولی بازم میگم شما هرجور که بخوای میشه سیستم رو ببندی از هر برندی و هر کمپانیی!!!!
ولی باز یه چیز مهم تر هست . . .
و اینکه شما یاید سیستمی که استفاده میکنی با هم قطعاتش ,متناسب هم باشه!!!!
یعنی رو یه برد 500.000 تومنی گرافیک 12.000.000 نزاری
یا مثلا روی یه پردازنده 3.500.000 از 2 گیگ رم استفاده نکنی
به این میگین مچ بودن یا در اصل متناسب بودن قطعات سیستم با هم دیگه!!!!
مثلا رو پراید که نمیشه رینگ لامبر اونتادور بس که باس برا هرچی قطعه متناسب اون رو پیدا کرد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط M3RS4D 50062 در تاریخ 13-09-14 انجام شده است
maad (13-09-14)
در رنج قیمتی 500 تا 600 کارت Gigabyte R7 260X OC WF X3 2GB GDDR5 به قیمت 560 و MSI GTX 750 Ti Gaming TF IV OC 2GB GDDR5 به قیمت 630 پیشنهاد مشن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این دو کارت در اکثر شرایط عملکرد مشابهی دارن، GTX 750 Ti در بعضی موارد تا حدود 10% از R7 260X سریعتره.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks