Blue Rose (09-10-12)
کاربر شهرسختافزار
با سلام
دوستان قصد خرید یه کارت گرافیک خوب برای بازی تا 170 تومن رو دارم .گراقیک فعلی ضعیف هستش asus 210 silent . یه چیز می خوام که بازیهای مثل نید فور اسپید ران رو تو ریزولیشن 1360 در 768 روان اجرا کنه . مکس پین و بتلفیلد 3 هم بدم نمیاد بازی کنم
مشخصات سیستم :
cpu intel g620 2*2.60 3m cach
ram : 4g ddr3
mainboard : gigabyet h61m-s2pv
Blue Rose (09-10-12)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط badboy11 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با افزایش قیمت شدید ؛ دیگه با این هزینه نمیشه کارت خوبی دست و پا کرد . . .
با این بودجه پیشنهاد می کنم یک کارت تمیز دست دوم مثل GTS 450 پیدا کنید که از کارت فعلیتون قویتر هست ، اما عالی نیست !
کاربر شهرسختافزار
قیمت نوعش چند هست؟
بعد این که از این کارت قویتره : ATI RADEON HD 6670 ؟
Blue Rose (09-10-12)
بله قوی تر هست،قیمت نوعش نزدیک 300.000 تومن هست.در ضمن پردازنده ی شما برای این کارت گرافیک گلوگاه(bottleneck)ایجاد میکنه،تازه داشتن پاور 500w real هم بماند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط badboy11 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Blue Rose در تاریخ 09-10-12 انجام شده است
badboy11 (10-10-12)
کاربر شهرسختافزار
من عکسهای 6670 رو که میدیدم از خروجی d-sub خبری نبود چه طوری به مانیتور خودم وصلش کنم؟ ال جی 1940 هست مانیتور .
اون مشکل گلوگاه هم که اشاره کردین تو بازیها درئسر درست میکنه؟ پاور هم الگانس 550 وات هستش
راستی خوب متوجه نشدم که 450 قویتره یا 6670؟
کودم واسه من بهتره؟
اگرم که زیادن یه کارت در حد و اندازه سی پی یو معرفی کنید
آخرین ویرایش توسط badboy11 در تاریخ 09-10-12 انجام شده است
Blue Rose (09-10-12)
عضو VIP شهرسختافزار
450 اندکی قویترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط badboy11 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای خروجی D-sub از یک تبدیل میتونید استفاده کنید
پردازندتون زیاد قوی نیست ! اما برای کارت هایی که انتخاب شده ، گلوگاه نخواهد بود .
|
|
کاربر شهرسختافزار
پاور چی پاور رو هم باید عوض کنم؟
اگه پاور ضعیف باشه چه مشکلی پیش میاد؟ کارت میسوزه؟
Blue Rose (09-10-12)
عضو VIP شهرسختافزار
بله ؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط badboy11 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از یک پاور با توان خروجی 430 وات واقعی استفاده کنید
البته با پاور کنونی سیستم کار خواهد کرد . اما در زمانی که سیستم زیر فشار هست به احتمال قوی سیستم صدمه خواهد دید.
کارت گرافیک GTS450 در حالت لود کامل نزدیک 250W از توان پاور را مصرف می کند،خرید یک پاور 330 وات اونم برند گرین توصیه نمیشه،حداقل یک پاور GP535Aبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط badboy11 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
badboy11 (10-10-12), mehrdad_ab (09-10-12)
عضو VIP شهرسختافزار
درستهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SWORD-MASTER برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظورم 430 وات بود ، پست خودم رو ویرایش می کنم .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks