نصب کارت گرافیک gt710 روی نرم افزار افترافکت یه کار مهمی نیستش و با اضافه کردن اسم کارت به لیست کارتهای گرافیک مورد پشتیبانی در نرم افزار براحتی انجام میشه والبته اخرین نسخه cuda رو قبل نصب نرم افزار نصب کنید بعدش کارت گرافیک رو ابدیت کنید چون احتمالا از موقع ساخت cuda تا روزی که شما نصبش میکنید یه ابدیت جدیدی امده برای کارت گرافیکتون.. چیزی که میخواستم بدونید اینه که اگر واسه سیستون کارت گرافیک نبستید یا هنو بودجتون نمیرسه تا یه کارت گرافیک قدرتمند بگیری همین کارت 180 هزار تومنی رو هم میشه بزور بخورد نرم افزارهای خانواده ADOBE داد..بنظر من خیلی هم کار راه انداز هستش وبراحتی سرغت نمایش پریویو شمارو تا حد قابل ملاحظه ای بالا میبره... برای نرم افزار ادیوس هم در میکس و تدوین اصلا کارت گرافیک تاثیر چندانی نداره چون هم نمایش پریویو هم کنورت خروجی اخر رو تو سی پی یو انجام میده و حداکثر رمی که استفاده میکنه در این نرم افزار 4 گیگ هستش البته تا نسخه 7/53 من هنو 8 رو تست نکردم..پس برای ادیوس 4 گیگ رم و یه سی پی یو که سرعت 3/500 گیگ رو ساپورت کنه کافیه البته سی پی یو تون باید 6 تا 8 مگ رم داشته باشه و 4 گیگ رمی که قرار هست بخرید هرچی سرعتش بالاتر باشه بهتره مثلا حداقل 4 گیگ رم DDR4 با بایوس بالای 3300 بگیرید تا از همین 4 گیگ بخوبی استفاده بکنه بیشترشم بدرد نمیخوره چون اصلا نرم افزار رو طوری طراحی کردن که حداکثر 4 گیگ درگیر میکنه....ولی در افتر افکت و خانواده ادوبیها راحت تا 3/500 سی پی یو و تا 30 گیگ رم رو میتونه درگیر کنه (در موقع کنورت و رندر نهایی )البته شایدم رم بیشتری بخواد ولی من سیستمی که بالای 32 گیگ رم داشته باشه نداشتم و نمیدونم که بالاتر میره یا سقف طراحیش همین قد هستش..پس برای افتر 3/500 سی پی یو و از 8 تا 32 گیگ رم و ادیوس 3/500 سی پی یو و 4 گیگ رم..کارت هم حد اقلش همین 710 برای استارت خوبه چون کسایی که ازین نرم افزارها استفاده میکنن اصولا ازینها پول در میارن بزارید از درامد خودش واسش کارت گرافیک خوب بگیرید اگرم خرج خودشو در نیاورد همینم از سرش زیادیه...
آخرین ویرایش توسط shayanspd در تاریخ 19-09-16 انجام شده است
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks