حق با شماست من کارت Giga gt 730 2gb ddr3 رو با کارتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدZOTAC GT 730 2GB 128 bit DDR3 مقایسه کردم از لحاظ سخت افزاری در یه حد هستند زوتک رو توی تبریز 245000 میگه و گیگا رو 305000
حالا آخرین سوالم اینکه یه پاور 380 وات کافیه ؟ متاسفانه این مغازه پاور گرین نداره کولر مکس داره ،اکثر مغازه ها لب تاب و گوشی و تبلت شدن یه مغازه پیدا کردم خوبه بقیه میبنی جنس دست دوم رو جای نو به آدم دادن در ضمن اگه گرین رو پیشنهاد بدین میتونم پاور رو از جای دیگه بخرم ؟
داداش آخرین سوالم بود ببخش اگه زیاد سوال پرسیدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks