سلام
میخواستم بدونم کارت گرافیک hd 6870 2GB DDR5 روی سی پی یو .core 2 dou 2.50 ghz
جواب میده؟
سلام
میخواستم بدونم کارت گرافیک hd 6870 2GB DDR5 روی سی پی یو .core 2 dou 2.50 ghz
جواب میده؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
سی پی یو باید amd باشه تا با گرافیکت هم خوانی داشته باشه
mmey3am (04-10-12)
سلام Skidrow ورودتون رو به این انجمن تبریک می گم.ولی آخه خدا وکیلی سی پی یو چه ربطی به گرافیک داره آخه؟
سی پی یو های AMD مخصوصا سری فونوم و آتلون رو اگر با مشابه شون تو نت سرچ کنید می بینید که اختلاف کارایی 10 الی 35 درصدی یا حتی 40 درصدی توی بازی های رایانه ای دارن.این اختلاف گاهی صفر و گاهی یا باید بگم تو 90 در صد بازی ها به نفع این اینتلی ها تموم می شه(صداشو درنیارین من طرفدار AMD هستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ).یعنی اگر کارت خوبی در نظر دارین و بودجه خوبی هم دارین بی برو بر گشت برین سراغ سی پی یو های INTEL ولی اگر محدودیت بودجه دارین برین سراغ AMD در کل سی پی یو های AMD بیشتر برای رده ی ارزان خوبن .
ببخشد ها حالا بقیه استادن شایدم من اشتباه فکر می کنم به هر حال این نظر بنده بودش.
برای اورکلاکم در هر پلفرمی که بخواین تو این انجمن هست می تونید سربزنید و نهایت استفاده رو ببرین.(مثل من که دارم منفجرش میکنم).برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا حق.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Aliover در تاریخ 01-11-12 انجام شده است علت: هویجوری
کاربر شهرسختافزار
مدل مادربرد رو بگو؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mmey3am برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mmey3am (04-10-12)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mmey3am برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله همخوانی داره
البته در بعضی از بازیهای cpu باند احتمالا پردازنده کم میاره که باید تعویض یا آورکلاک نمائید ( از تمام قدرت گرافیک نمیتوانید استفاده کنید )
پینوشت : گرامی برای تاپیک خود عنوان مناسب انتخاب نمائید
Aliover (01-11-12), mehrdad_ab (04-10-12), mmey3am (04-10-12)
میشه بگید cpu را چجوری اورکلاک کنم؟
صدمه ای که به cpu نمیزنه؟؟
|
|
نه نمیشه بگم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mmey3am برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر وارد نباشید احتمال صدمه زدن به سخت افزار وجود دارد
به هر ترتیب اگر قیمت 6870 مناسب است و اختلاف کمی با مثلا 7707 دارد بهتر است 6870 را بگیرید
ممکن است در حال حاضر به دلیل محدودیت پردازنده یا سوکت pci-e از تمام توان گرافیک در تمام بازیها نتوانید استفاده کنید ولی در بازیهای سنگین با رزولیشن و تنظیمات بالا تقریبا از تمام توان گرافیک استفاده خواهد شد
Aliover (01-11-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks