esonic برند خوبی نیست . عموما معتبر نیستند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_pc3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازنده شما هم بهتره اپگرید بشه
esonic برند خوبی نیست . عموما معتبر نیستند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_pc3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازنده شما هم بهتره اپگرید بشه
DOOM999 (27-05-18), Mohammad-RI (27-05-18)
|
|
کاربر شهرسختافزار
ببخشید جناب من رفتم بازار و تصمیم گرفتم ارتقا سیستم بدم
سی پیو i3 باس رابط 3240 فقط دست دوم آیا به دست دوم میشه اعتماد کرد؟؟
کارت گرافیک gt 740 توربو چیپ
آیا توربو چیپ خوبه عین ایسونیک نباشه؟
ممنون
cpu حداقل i5برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_pc3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرافیک توربو چیپ هم تقلبیه
Mohammad-RI (27-05-18)
کاربر شهرسختافزار
بایوستار چی خوبه؟
Asus gt 740 چنده؟
Gt 740 بایوستار چی؟
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 28-05-18 انجام شده است
این تقلبی نیست ولی انتظار زیادی ازش نداشته باشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_pc3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mohammad-RI (28-05-18)
کاربر شهرسختافزار
درسته در نظر دارم بودجه بیشتری بذارم
نظر شما در مورد برند زوتاک چیه؟
Gt 1030 zotac خوبه؟؟
برند های ایسوس و ام اس ای از این گرون تر بودن این گرونی دلیل خاصی داره؟؟
ممنون
Mohammad-RI (28-05-18)
|
|
کاربر شهرسختافزار
زوتک هم برند معتبری هست، مشکلی نیست. موقع خرید گراف دست دو اگه حضوری معامله میکنی فن های گراف رو تست کن سالمه باشه حتما.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_pc3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا چقدر گراف تقلبی توی بازار هست،اونهایی هم که اینها رو به راحتی میفروشن چقدر پستن لعنتی ها.
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
AMD>INTEL (30-05-18), Mohammad-RI (28-05-18)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks