GIGABYTE GTX 960 OC WF 2X 2GB GDDR5
بهترین کارت با توجه به پاور شما
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان
من حدودا 4 سال پیش یه سیستم با این مشخصات خرید:
CPU: AMD phenom II x6 1075t
MB: ASrock 870 extreme3
RAM: 8 GB
power: Green GP635B-us
Graphic: Sapphire 6870 1Gb
کارت گرافیکم سال پیش سوخت و حالا میخوام یه کارت جدید روی همین سیستم ببندم، با این قطعاتی که میشه کارتی بست که حداقل تا 3 سال آینده عالی جواب بده یا نه؟ آیا از لحاظ پاور سیستمم جوابگو هست یا نه؟ من حداکثر بین 1 الی 1.500 حاظرم هزینه کنم، نمیخوام یه کارتی ببندم که ببینم قبلش مادربورد یا پردازنده گلوگاه میشه
دوستان حرفه ای ممنون میشم راهنمایی کنید.
|
|
Intel Fan
GIGABYTE GTX 960 OC WF 2X 2GB GDDR5
بهترین کارت با توجه به پاور شما
AMD>INTEL (26-08-15), Darkstreet (26-08-15)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Darkstreet برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر از قدرت کارت گرافیکتون راضی بودید یدونه 750 یا 750ti بگیرید که قدرتی بالاتر از 6870 داشته و مصرف برقشون بسیار کمتر است ( 400 تا 550 هزار تومان )
اگر کارت قویتری نیاز دارید میتونید 960 یا 970 تهیه بفرمائید ( 750 و 1200 )
گلوگاه شدن بستگی به نرم افزار، سطح تنظیمات و رزولیشن دارد ولی با این پلتفرم و رزولیشن fullhd در 90 درصد بازیها حتی با 970 نباید مشکلی داشته باشید
البته ظاهرا dx12 از پردازنده استفاده زیادی میشود ولی چون هنوز بازیهای این نسل در بازار زیاد نیست نمیتوان نظر قطعی داد
ali hosein (26-08-15), Darkstreet (26-08-15), M3RS4D 50062 (26-08-15)
کاربر شهرسختافزار
سلام نیما جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستم قبلی رو هم با راهنمایی خودت خریدم و فوق العاده راضی ام ازش
گلوگاه شدن رو دقیق توضیح ندادی، من بازی ها رو کمتر از 90 درصد از بالاترین تنظیمات و رزولیشن بازی نمیکنم الانم گرافیکی میخوام که با 1 الی 1.500 تومن بتونه تا 3 سال اینده حتما بازی ها رو روی بالاترین گرافیک یا دست کم 90% از بالاترین گرافیک و بالاترین تنظیمات اجرا کنه، با این تفاسیر سایر قطعاتی که معرفی کردم گلوگاه نمیشه؟
خرید پردازنده AM3 - FX-8350 - 4.0GHz - X8 AMD به قیمت 650 تومان چطوره؟ اگه این پردازنده رو روی همین مادربورد ببندم تا چه حد گلوگاه رو برای نصب کارت گرافیک های قوی تر باز میکنه؟
آخرین ویرایش توسط Darkstreet در تاریخ 26-08-15 انجام شده است
M3RS4D 50062 (26-08-15)
Darkstreet (26-08-15), M3RS4D 50062 (26-08-15), Mrp7 (26-08-15)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Darkstreet برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نوع ژاندر بازی توی گلوگاه شدن پردازنده مهمه
اجازه بدهید به روش خودمونی توضیح بدم
شما وقتی مشغول یک بازی شوتر هستید معمولی یک تعداد افراد معدود در بازی حضور دارند (مثلا 10 نفر) و پردازنده هر کدام از اینها را مدیریت میکند بعد به گرافیک دستور میدهد که نفرات کجا هستند و گرافیک باید تصویر هر یک را بسازد
در این نوع بازیها معمولا بار زیادی روی پردازنده نیست و سیستم ایجاد گلوگاه نمیکند
حالا فرض کنید مشغول انجام بازی استراتژیک هستید
100 تا تانک با 500 تا پیاده نظام و 200 تا بمب افکن میفرسید به پایگاه دشمن
در اینجا پردازنده باید موقعیت 800 آبجکت را محاسبه کند و در نهایت گرافیک تصویر خروجی را ایجاد کند
در این سبک بازیها چون dx12 بسیار سریعتر از نسلهای قدیمی عمل میکند ممکنه سرعت محاسبه اجزا توسط پردازنده کندتر از ساخت تصویر انجام بشه ( چون معمولا بازیهای استراتژیک دارای جزئیات ریز نیستند ) و اصطلاحا پردازنده گلوگاه بشه
البته یک نکته را توجه داشته باشید این گلوگاهها فقط در تستها تاثیر محسوس دارند که فریم ریت مثلا 80 یا 100 باشه و عملا در بازیهای روزمره اصلا احساس نمیشوند
به عبارت ساده گلوگاه پلتفرم شما فقط در تستها مشخص میشه و موقع بازی چون چشم انسان قادر به تشخیص فریم ریت بالا 40-50 نیست خیلی به ندرت ممکنه گلوگاه را متوجه بشید
حالا چند تا سئوال
1- گرافیکتون چرا خراب شد ؟
اگر پاور سیستمتون مشکلی نداشته باشه، تحویه کیستون هم خوب باشه و کیستون ارت باشه دلیلی نداره گرافیکتون به این زودی خراب بشه
اگر هر یک از این عیوب در سیستمتون وجود داره قبل از خرید گرافیک جدید برطرفش کنید تا گرافیک جدید مدت زمانی بیشتری براتون کار کنه
پینوشت : اگر از من مشورت میپرسید پیشنهاد میکنم یدونه 750 یا 750ti از برند گالکسی به قیمت 400-450 تومن تهیه کنید و یه چند ماهی ازش استفاده کنید تا گرافیک کارتهای جدید به بازار بیاند
نسل گرافیک کارتهای جدید به دلیل استفاده از نوع جدید رم و پشتیبانی کامل از dx12 خیلی متفاوت از نسل فعلی خواهد بود
هر گرافیکی که امروز بخرید احتمال اینکه تا 3 سال دیگه نتواند بازیهای جدید را پوشش دهد وجود دارد
ولی سال دیگه و نسل جدید گرافیک کارتها احتمالا بین 3 تا 5 سال (با توجه به بودجه شما) به راحتی بازیها را پوشش خواهند داد
750 را الان بخرید سال دیگه با یک زیان جزعی بفروشید بقیه بودجتون را روش بگذارید یه گرافیک نسل جدید تهیه کنید
AMD>INTEL (26-08-15), Darkstreet (26-08-15), M3RS4D 50062 (26-08-15), Mrp7 (26-08-15)
|
|
البته نیما جان بعید میدونم این پردازنده تو هیچ بازی دچار مشکل بشند . چون یکی از بهترین پردازنده های AMD هست . من دو تا سرور با این پردازنده بستم که به خوبی دارند بعد از 4-5 سال کار میکنند .
البته به قول شما باید پاور هم بررسی بشه . که ولتاژهای خروجی بعد از چندین سال دچار افت نشده باشند .
Darkstreet (26-08-15), M3RS4D 50062 (26-08-15), Mrp7 (26-08-15)
کاربر شهرسختافزار
چشم من به راحتی فریم ریت ها رو تشخیص میده، برای من فریم بالای 45 خیلی مهمه ، کمتر از این باشه بازی نمیکنم، مانیتور من هم یا پروژکتور هست یا هم یک مانیتور 20 اینج که هیچ کدوم فول اچ دی نیستن، رزولیشن رو هیچ وقت پایین نمیارم و روی بالاترین هست ولی جزئیات بازی ها رو گاهی تا 30 - 40 درصد کم میکنم به حدی که زیاد محسوس نباشه. بازی استراتژیک کلا بازی نمیکنم
روی سیستم قبلی یک تهویه 220 ولتی نصب بود پاور و سایر قطعات سیستم رو هم که گفتم میتونید ببینید مناسب بودن یا نه، علت سوختن گرافیک رو کسی نفهمید به نظر علتش گرم شدن طولانی و بیش از حد بوده که میشد با ریبال درستش کرد ولی دادم دست دوتا بیسواد زدن کل برد رو سوزوندن با هیت دادن و کلا گرافلیک از کار افتاد
این سیستم رو تا دو سال دیگه کلا تعویض میکنم و دیگه قصد ارتقا مجدد ندارم این دفعه اخره ارتقا میدم ولی تا اون موقع میخوام بازی ها رو حسابی بترکونم نه اینکه مجبور شم جزئیات گرافیک رو به کمتر از دوسوم برسونم یا به فریم کمتر از 45-50 راضی بشم
کارت قبلیم اخرین بازی هایی که خوب جواب میداد تا شهریور سال پیش بود یعنی قبل از سوختنش، هنوز میشد دست و پا شکسته همه چی رو با کیفیتی که گفتم روش اجرا کنم.
گزینه 750 با توضیحاتی که دادم میتونه دست کم دو سال اونطوری که من میخوام جوابگو باشه؟
الان سه گزینه هست
750 و 750ti
970
960
حتی برخی میگن 960 و 970 هم زیاده و پردازنده گلوگاه میشه، یه جمع بندی کنید ببینم بالاخره پردازنده (( با شرایطی که برای بازی مدنظر دارم و قرمز کردم )) برای این کارت ها گلوگاه میشه یا خیر؟ و کدوم یکی از اینها خریدش متناسب با اختلاف قیمتش معقول تره؟ قیمت ها رو هم بگید
آخرین ویرایش توسط Darkstreet در تاریخ 26-08-15 انجام شده است
با توجه به انتظار شما در مورد فریم . خرید GEFORCE 970 از برند ZOTAC AMP EDITION منطقی تر هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Darkstreet برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Darkstreet (26-08-15)
کاربر شهرسختافزار
فرکانس اون توی ویندوز گاهی 3.7 نشون میده توی بازی ها در صورتی که دود و غبار باشه همون لحظه به شدت داغ میکنه ولی در حالت معمولی داغ نمیشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولتاژهای خروجی رو میشه به راحتی اندازه گیری کرد؟ من یه تجربه بد از سوختن گرافیکم دست تعمیرکارهای ناشی دارم، اینو ببرم بدم تست کنن مشکلی پیش نمیاد یا باید حتما بفرستم تهران یا جای معتبر؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks