The-Joker (04-09-12)
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان
من سیستمم اینه
main:giga p55 aud6
cpu:ci7 860
ram:4GB G-skill Trident
power:1050 green
case:infinity
monitor:p23700
سه سال پیش این سیستمو جمع کردم خیلی بالا در اومد برا همین پولم به گرافیک نرسید یه گرافیک خریدم 10 هزار تومن
الان میخوام یه گرافیک بخرم
کاریم که باهاش میکنم بیشتر دیدن تصاویر HD ماهوارس و شاید گاهی بازی هم کنم
محدودیت بودجه ندارم
ولی فکر میکنم چون کار خاصی ندارم دور و ور 250 200 باشه کفایت کنه شایدم کمتر
اعتماد بالایی به انویدیا با برند ایسوس دارم
The-Joker (04-09-12)
|
|
سلام دوست عزیز .
شما با این مقدار هزینه از انودیا می تونی کارت 450 تهیه کنی ولی از amd می تونی کارت 6790 بخری با قیمت 245 ( البته تو مشهد من این قیمتو دارم ) .
اگه بتونی یه مقدار بیشتر هزینه کنی و 460 بخری خیلی عالیه ولی من به شما پشنهاد می کنم که از برندایه asus و گیگا بایت به علت گرونی بیخودی اصلآ خرید نکنی
Vahid_ath (04-09-12)
عضو VIP شهرسختافزار
متاسفانه الان 6770 رو هم به این قیمت نمی دن . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاملآ درسته آقا مهرداد ، الان زنگ زدم بهش گفت قیمتش رفته بالا .
اینطور داره این بازار کارت گرافیک پیش می ره فکر کنم دو روز دیگه کارت 430 قیمتش بشه 300 هزار تومن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehrdad_ab (04-09-12), smrbh (04-09-12), Vahid_ath (04-09-12)
نه عزیز 640 شده 305 تومن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط The-Joker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وحید جان من دو تا گرافیک دست دوم برای یکی از دوستان 1-2 روز پیش خریدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Vahid_ath برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سافایر 5770 به قیمت 220 و ایسوس 5670 به قیمت 145 هر دو یک گیگ ddr5 ( تروتمیز با کارتن و وسائل )
متاسفانه یا خوشبختانه ایشون قرار بود تماس بگیرند و وجه به حساب بریزند که تماس نگرفتند
میدانم که قیمتهاشون بالاست ولی در وضعیت فعلی و در این رنج قیمت تنها چیزای که پیدا کردم
به هر ترتیب اگر هر کدام از اینها به کارت میاد بگو ولی من بهت نمیفروشم! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون با اون پاوری که رو سیستمته با هر کدام از این گرافیک کارتها باز توی آندر ولتاژ هستی. میزنی میسوزونیشون بعد از چشم من می بینی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از شوخی گذشته شانس داشتی که گرافیک کارت روی سیستمت تو این مدت نبوده
چون در حالت آندر ولتاژ در پاور های آن نسل ریپل برق شاخه 12 ولت زیاد میشود اگر گرافیک کارتی که میخرید برق بخورد. احتمالا خیلی زود مشکل پیدا خواهد کرد
کاربر شهرسختافزار
نیما جان یخرده بیشتر توضیح میدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی میگی پاورم خوب نیست؟
ولی اینی که من خریدم اون موقع بهترین پاور گرین بود این علامت 80 پلاسم دارم
فلانقدر کابل هم داره که هنوز تو کابله
|
|
کاربر شهرسختافزار
آها گرفتم
یعنی میگی باید یه مقدار مشخصی از قدرت پاور استفاده کنم
خب چیکار کنم
چیجوری استفاده کنم
عزیز من نگفتم خوب نیست میگم زیادی خوبه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Vahid_ath برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی از یک پاور بیش از توانش برق بکشیم ریپل برق زیاد میشه یعنی برق 12 ولتش مثلا بین 11.5 تا 12.5 ولت بازی میکنه و به خود پاور و قطعات سیستم فشار وارد میشه
یک همچین وضعیتی هم در موقعی پیش میاد که بار بسیار کمی از پاور بکشیم
به عبارتی پاور باید بین وضعیت 20% تا 80% باشد
برای پاور شما میشود 200 وات در حالت بی کاری تا 800 وات در حالت فول بار
مصرف سیستم شما در حالت لود فکر نکنم به مینیمم هم برسه ( 200 وات ) که همانطور که عرض کردم باعث فشار به سیستمتون میشه
فکر میکنم گرافیک کارت شما باعث نجات قطعات سیستمتون شده چون گرافیکهای قدیمی در حالت idle مصرفشون خیلی کم نمیشد
به هر ترتیب شما اگر یک کارت جدید بخرید چون تکنولوژی صرفه جوئی انرژی دارد مصرف idle سیستم شما به شدت کم میشود و به دلیل افزایش ریپل، قطعات سیستمتون بدرود حیاط میگن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انتخاب پاور باید متناسب با مصرف سیستم باشد و انتخاب پاور بیش از اندازه قوی میتونه به اندازه انتخاب پاور ضعیف مخرب و اشتباه باشه
کاربر شهرسختافزار
الان پیشنهادت چیه داداش
پاور و رمهاتو به قیمت خوب بفروش و با پولش + بودجه گرافیک 8 گیگ رم 1333، یک پاور مناسب و یک گرافیک خوب بگیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Vahid_ath برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks