یه مانیتور Full HD خوب می خواستم. تا 500 می تونم هزینه کنم. برای گیم مناسب بشه. با تشکر.
یه مانیتور Full HD خوب می خواستم. تا 500 می تونم هزینه کنم. برای گیم مناسب بشه. با تشکر.
آدمی ساختهی افکار خویش است فردا همان خواهد شد که امروز میاندیشیده است. (مترلینگ)
|
Aaron Swartz (21-07-16), Mahdi_ys (22-07-16), mohammad- (21-07-16)
بهترینش کدومه؟ از نظر کیفیت صفحه و پاسخگویی برای گیم.
آدمی ساختهی افکار خویش است فردا همان خواهد شد که امروز میاندیشیده است. (مترلینگ)
پنلهای tn مناسبتر هستند برای گیم . ولی الجی ips زاویه دید بهتری دارد . در کل تو این رنج فرقی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توصیه من این مونیتور هست
Samsung Full HD S24D395 Plus PLS
630
تومنه
Aaron Swartz (21-07-16), Mahdi_ys (22-07-16), mohammad- (21-07-16), TechRadar (21-07-16)
دست شما درد نکنه.
تو لیون کامپیوتر اسمش اینطوری بود.
مانیتور سامسونگ 24 اینچ S24D395HP Plus
همینه.
آخرین ویرایش توسط TechRadar در تاریخ 21-07-16 انجام شده است
بله فرقی نداره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
تشکر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط از دگمه تشکر استفاده کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks