سلام قصد خرید مانیتور دارم
سوالم اینه مانیتور بگیرم یا tv? و ازش جای مانیتور استفاده کنم.بنظرتون کدوم بهتره؟
سلام قصد خرید مانیتور دارم
سوالم اینه مانیتور بگیرم یا tv? و ازش جای مانیتور استفاده کنم.بنظرتون کدوم بهتره؟
|
بنده به عنوان کسی که داره از تی وی به عنوان مانیتور استفاده میکنه میگم این کار اشتباهه.
مگر اینکه تلوزیونتون خیلی خیلی با کیفیت باشه تا بتونه مثل مانیتور جواب بده.
hamed 111 (10-12-14), PEYMANSTAR (10-12-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PEYMANSTAR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز من فکر میکنم سواله شما خیلی کلی هستش . اولا نوعه نیازتون رو تعیین کنید . دوم اینکه چه مقدار میخواید هزینه بکنید ؟؟؟؟؟؟ تا بعد بشه تصمیم گرفت که نسبت به نوع کار شما و بودجتون چه انتخابی رو باید انجام بدید
Kaspersky
hamed 111 (10-12-14), PEYMANSTAR (10-12-14)
ببینید متاسفانه من تو گیم فیلم دیدن خیلی با مانیتور فعلیم مشکل دارم .مانیتور فعلی زاویه دید افتضاحی داره جزییات داغون.اول میخوام بدونم یک tv چ مزیتی نسبت به مانیتور داره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdinik11 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد میخوام با راهنمایی شما در انتخابشون بوجه نهایمو بگم
خرید مونیتورهایی یه تیونر داخلی دارند رو توصیه نمیکنم . مجبورید به سراغ xvision برید که کیفیتش چنگی به دل نمیزنه و با یکسری مشکلات روبرو میشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PEYMANSTAR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Farc0da3lx (10-12-14), mahdinik11 (10-12-14), PEYMANSTAR (10-12-14), مهدی بهادرفر (10-12-14)
داداش مانیتوری میخوام فقط وضوح داشته باشه جزییات برام مهمهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
فقط برو سراغ ips اسوس یا LGبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PEYMANSTAR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چند اینچی لازم دارید ؟
مهدی بهادرفر (10-12-14)
بین 22.21.5برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ASUS VX229Hبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PEYMANSTAR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت 750
PEYMANSTAR (10-12-14), مهدی بهادرفر (10-12-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PEYMANSTAR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر نظر من رو میخواهید زیر 24 اینچ نگیرید . مطمین باشید بعدا پشیمون میشید . بابت فیلم و بازی هم نمیدونم اگر سیستمتون خروجی اچ دی ام ای داره خوب مانیتورهای 22 به بالا همگی این پورت رو دارند که کلا کیفیت تصویر متفاوت میشه
Kaspersky
PEYMANSTAR (10-12-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks