به نظرم تعویض مناسبی هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان گرافیکمو بدم 290 تومن هم بدو روش با R9 290 برند سافایر عوض کنم چطوره؟
گرافیکم ایسوس 7970 هست
|
به نظرم تعویض مناسبی هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MAZY (09-12-14), مهدی بهادرفر (09-12-14)
290 سافایر کارت خوبیه که خودم هم دارم ولی کارت خودتون هم کارت ضعیفی نیست که نیاز به آپدیت داشته باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنظرم با همون 7970 اکثر بازیها را کاملا روان میتونید بازی کنید و با تعویض کارت تاثیر محسوسی در بازیها مشاهده نخواهید کرد
AMD>INTEL (09-12-14), MAZY (09-12-14), مهدی بهادرفر (09-12-14)
درسته چون کارتم از فروشنده غیر آشنا می خوام بخرم معلوم نیست تو چه شرایطی نگهداری شده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس بی خیالش میشم.
البته کارت منم تو بنچمارکا خیلی ضعیف عمل میکنه ولی تو بازی مشکلی نداره.
بسیار هم دماش مناسبه
اگه 290X بود حتما میخریدمش ولی اینجوری به ریسکش نمیارزه.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks