خوشبحالت
کنتراستش چقدر بود ؟
درسته اون P در نمونه های بدون گاراتنی مادیران (اصطلاح شرکتی) است .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط s&j برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوشبحالت
کنتراستش چقدر بود ؟
LG 23MP65HQ IPS 23inch LED Monitor ۶۴۵,۰۰۰ تومان با گارانتیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط s&j برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مدل جایگزین شده مدل بالا که شما گفتین هست .
آخرین ویرایش توسط I M A N در تاریخ 04-01-15 انجام شده است
s&j (04-01-15)
سری پی فکر کنم کنتراستش 10 میله
|
LG 23MP65HQ IPS
"23 IPS Wide
وضوح تصویرFull HD)1920x1080)
مجهز به ورودیهای HDMI و D-Sub
زاویه دید وسیع (H:178, V:178)
كاهش توانمصرفی (Super Energy Saving)
كیفیت فوقالعاده تصویر(Super+ Resolution)
كنتراست 5,000,000:1
قابل اتصال به پایه دیواری
سلام
دوستان من هم قصد خرید دارم
نظرتون در باره این سامسونگ چیه؟
آخرین ویرایش توسط az700 در تاریخ 05-01-15 انجام شده است
M3RS4D 50062 (05-01-15)
سلام بنده این مانیتور را کار نکردم باهاش ولی میدونم که از پنل PLS استفاده شده و از کیفیت آن خبر ندارم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط az700 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بررسی مدل S24D395.
بررسی مانیتور S24D595 سامسونگ
آخرین ویرایش توسط I M A N در تاریخ 05-01-15 انجام شده است
az700 (20-02-15)
منم این مدلو دوس دارم اینو میگیرم ب احتمال صد در هزاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط I M A N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امروز رفتم برا خرید مانیتور سام 595
بعضیا میگفتن سام خدمات پس از فروشش اصلا خوب نیستو همش میپیچونه سام آدمو و ما باهاش مشکل داریم و مادیران خیلی خوبه و ...
حقیقت داره ؟
آخرین ویرایش توسط s&j در تاریخ 06-01-15 انجام شده است
مانیتور s24d595 سامسونگو خریدم از یکی از سایتا اینترنتی
قیمت 735
اول از همه کابل اچ دی ام آی اون خراب بود و وقت اتصال و کار باهاش تصویر مانیتور خط دار و نویز دار
دوم کیفیت قاب و بدنش یا خوب نیست یا درست سرهمش نکردن چون وقتی یکم فشار میدی بدنشو صداش در میاد یا پشتش ک تق تق میزنی کیفیت پایین آلیاژهایه بکار رفته مشخص میشه
کیفیت تصویرشم زیاد چنگی بدل نمیزنه
کیفیت تصویرش بد نیستا ولی خوبم نیست متوسطه منکه مانیتور قبلیم برا 6 سال پیش بود و کنتراستش 2هزار بود باید کیفیتش راضیم میکرد ولی ...
زاویه دیدش نسبت ب مانیتور 5 سال پیشم عالیه
قیافشم قشنگه و شیک و باکلاس
مزیتاش همینام
از خریدم راضی نیستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks