من یک ال سی دی می خواهم با همون امکاناتی که اون ال جی داره حد اکثر تا 450 اون 22 اینچ هم خیلی کوچیکه الان اون ال جی رو قیمت کردم بود450 خوبه یا داره گرون میده؟
شما از نظر دوام میگید که ال جی دوام نمی کنه؟یا چیز دیگه ای؟
من یک ال سی دی می خواهم با همون امکاناتی که اون ال جی داره حد اکثر تا 450 اون 22 اینچ هم خیلی کوچیکه الان اون ال جی رو قیمت کردم بود450 خوبه یا داره گرون میده؟
شما از نظر دوام میگید که ال جی دوام نمی کنه؟یا چیز دیگه ای؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
عزيز. بنده توي پست قبليم پيشنهادم رو دادم(تلويزيون ال سي دي سامسونگ سري 4 در سايز 32 يا 26 اينچ).برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنده نگفتم اي جي دوام داره يا خير. بنده گفتم مانيتورهاي ال جي که تلويزيون هم هستند توليد خود کمپاني ال جي نبوده و توي سايت الصلي ال جي اسمي ازشون نيست و توي ماديران توليد مي شن و اصلا نميشه به عنوان يه تلويزيون ال سي دي روشون حساب کرد و چون اصول ساختشون مانيتوره زاويه ديد عمودي اصلا ندارند و بنده به هيچ وجه پيشنهاد نمي کنم.
بازم سوالي داشتيد در خدمتم.
amirpcp30 (15-12-09)
تنها عیبش اینه که زاویه ی دید عمودی نداره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عیب دیگه ای هم داره؟
خوب چه فرقی می کنه ال جی بسازه یا مادیران؟ (یعنی اینو ال جی ساخته مادیران داخلش تلویزیون گزاشته یا تمامش رو مادیران ساخته؟)
کاربر شهرسختافزار
عيب ديگشونم اينه که معمولا کنتراست پايينتري نسبت به ساير مانيتورهاي بورس بازار دارن. چون خود ماديران توليد مي کنه و توي سايت رسمي اي جي اسمي ازشون نيست(اينو قبلا هم گفتن لطفا پستهامو با دقت بيشتري بخونيد)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد سوال دوم هم يه موقع هست ماديران ماينتوري مي سازه که توي سايت رسمي ال جي هم معرفي شده و در اين حالت صرفا قطعات رو مي گيره و تحت ضوابطي مونتاژ ميکنه که به نظر من اگر ساخت اندونزيش رو بگيريد (با گارانتي ماديران) بازم بهتره.
اما مانيتورهاي تيونر دار ال جي اينگونه نيستند و من در آوردي ماديران با قطعات مختلف ال جي هستند(تيونر که اصلا معلوم نيست چيه) و همش ساخت ماديرانه و از هيچ استانداردي تبعيت نمي کنند و توس ياست هم اسمي ازشون نيست.
برام خيلي عجيبه که واسه شما زاويه ديد عمودي مطلب مهمي نباشه!!!
همين عيب واسه نخريدن کفايت مي کنه و اين خيلي مساله مهميه که مثلا شما در حالت دراز کش که پايينتر از سطح مانيتور باشيد نتونيد تصوير واضحي ببينيد.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks