فکر کنم دوستانی که نظر دادن اصلا به تیونر دار بودنش توجه نکردن اولا راجه به دو تا مانیتور همانطور که گفتن اشتباه سایت اما در باره مانیتور تی وی که انتخاب کردین قیمت مناسبی داره اما یه ایراد مهمش این که Supported Color پایینی داره 1 میلیون رنگ در صورتی که الان دیگه 16.7 میلیون استاندارد در باره رزو لوشن هم که رزولوشن استاندارد hd رو ساپورت نمی کنه در حدود بوجه شما فکر کنم اگر W2271TC از LG اگر تو بازار باشه یکی از بهترین انتخاب هاست اما اگر تو بازار نبود مدل M2394A از LG با قیمت حدود 330 هزار تومان به نظرم انتخاب بهتری
الان توی سایت رایان صبا قیمت ها رو دیدم قیمتی که من گفتم اونجا هم زده 330 من قیمت ذهنی گفتم اما وقتی اونجا هم زده 330 پس تو بازار 310 هزار تومان باید پیدا بشه ضمن این که ان مدل هم LG - 27" - M2794DP + TV + MONITOR + REMOTE اونجا بود که تیونر DVT داره دو تا از کسائی هم که خریدن توی اون سایت به شدت تاییدش کردن قیمتش هم اونجا زده 450 پس میشه با تو بازار 420 تا 30 پیدا کرد ضمن این که این یکی ورودی USB هم داره بر خلاف مدلی که من معرفی کردم و 27 اینچ هم هست حالا باید ببینید اینچ بالا تر و usb و کمی هم مشخصات کاملتر ارزش 100 هزار تومان بیشتر رو براتون داره یا نه توی سایت رایان صبا که زده :
قابلیت دریافت 14 کانال دیجیتال ایران بدون نیاز به دیش باید در مورد این مورد هم تحقیق کنید گرفتن کانال دیجیتال با توجه به این که تیونر دیجتال داره عجیب نیست اما این که گفته بدونه نیاز به دیش من متوجه نشدم.

Bookmarks