سلام من دنبال یه مانیتور زیر 400 تومان میگردم با مشخصات زیر
سایز:حداقل 19 اینچ
رزولیشن:فول اچ دی
پورت:اگه HDMI باشه بهتره
ممنون میشم زودتر راهنمایی کنین
سلام من دنبال یه مانیتور زیر 400 تومان میگردم با مشخصات زیر
سایز:حداقل 19 اینچ
رزولیشن:فول اچ دی
پورت:اگه HDMI باشه بهتره
ممنون میشم زودتر راهنمایی کنین
|
SajjadKhati (19-05-15)
اینکه فول اچ دی نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HD هست . تو این سایز FULL HD نیست . حداقل باید 22 الجی IPS بگیری .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MSORKHPOST برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمتشون حدود 500 به بالاست .
LG - 22" - 22MP55HQ
"21.5 IPS Wide
وضوح تصویرFull HD)1920x1080)
مجهز به ورودیهای HDMI و D-Sub
زاویه دید وسیع (H:178, V:178)
كاهش توانمصرفی (Super Energy Saving)
كنتراست 5,000,000:1
Nima061 (20-05-15)
من الان این مدل و دیدم زده ۴۰۰ تو یه سایتی،به نظرتون چطوره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سامسونگ bx2250
مونیتور بدی نیست . از من میشنوید بودجه رو بالا ببرید و حداقل 22 IPS الجی تهیه کنید . کیفیتش خیلی بالاتر از پنل های TN هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MSORKHPOST برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
سامسونگ s20c325b plus تو این رنج بهتر از اینم پیدا میشه ؟
خیر مگر اینکه بودجتون رو بالا ببرید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MSORKHPOST برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون که جواب میدین،ببخشید زیاد سوال میپرسم چون واقعا گیج شدم،واسه اخرین سوال اینکه نظرتون درمورد Samsung s22c150 چیه؟اینو زده ۴۱۰ تومن.فقط مشکلش اینه که کابل dvi یا hdmi نداره و dsub هست.به نظرتون سایز بزرگتر و رزولیشنفول اچ دی این به اون گزینه قبلی میچربه؟شما بین این و s20c325b کدوم رو انتخاب میکنین؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی تفاوتی ندارند . تو این رنج تفاوت زیادی ندارند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MSORKHPOST برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت این مونیتور هم بپرسید LG IPS226V
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks