Samsung Full HD S24D395 Plus PLS
650t
با سلام
چند وقت پیش یه راهنمایی خواستم برای خرید مانیتور تا 400 تومن ؛
راستش تنها گزینه ای که معرفی و پیشنهاد شد زیاد چنگی به دل نمیزد ، تصمیم گرفتم بودجم رو بیشتر کنم و بذارمش تا 650 هزار تومن ، حالا خوشحال میشم دوستان یه راهنمایی بکنن برای خرید مانیتور تو این رنج قیمت .درود بر همه دوستان
مدت زمان بسیار طولانی ای هست که از یک مانیتور قدیمی (LGF700P) دارم استفاده میکنم ، میخوام یک مانیتور دیگه بگیرم آخه این پدر چشمام رو درآورد ، حالا بریم سر اصل مطلب :
اول از همه قیمتش نمیخوام از 400 دیگه بره بالاتر
برای همه جور کاری هم استفاده میکنم مثل بازی ، وب گردی ، فیلم و ... کاربرد خاصی ندارم ولی اولویت بازیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
حداقل 19 اینچ باشه
برند چینی نباشه ..
مشخصات سیستمم رو هم نمیدونم لازمه یا نه ولی مینویسم :
cpu AMD phenom II 4X 3.2ghz
graphic ati 7770HD 2GB
ram 4GB
دوستان چی پیشنهاد میدین ؟
پیشاپیش ممنونم
حتی الامکان کیفیت صفحه نمایش و زاویه دیدش ، همچنین زمان پاسخ دهیش خوب باشه . ساعات استفادم تقریبا بالای 3 ساعته ، منظورم اینه که یه جوری باشه که بعد 2 ساعت چشمام از حدقه درنیاد :)
بسیار ممنونم .
آخرین ویرایش توسط hamed30 در تاریخ 16-12-15 انجام شده است
|
hamed30 (16-12-15)
ممنون از توجه شما ، تو این محدوده ی قیمت برند های Benq و Asus هم هست ، این یعنی از اونا بهتره ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
BenQ Full HD GL2460HMبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamed30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مدل benq هم عالیه . اسوس رو خودم زیاد توصیه نمیکنم . سامسونگ و الجی همون کیفیت رو دارند قیمتشون مناسب تره
hamed30 (16-12-15), M3RS4D 50062 (16-12-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks