اقای موسوی میتونید تنظیمات خودتون رو اگر همین مانیتور رو دارید اینجا قرار بدید؟ موضوع دیگه اینکه رنگ سفید وقتی کنار بقیه ی رنگ ها باشه به طور مثال موقع تماشای ویدئو با زیرنویس یه طورایی میشه گفت توی چشم میزنه، برایتنس رو هم کم کردم ولی مثل اینکه این موضوع بیشتر به کنتراست مربوط میشه، به نظرتون کنتراست رو تا چه حد میشه پایین آورد تا به کیفیت تصویر زیاد صدمه نزنه؟ بعد شما با رزولوشن نیتیو میزان زوم رو روی چه مقداری گذاشتید؟ 125 درصد؟ من وقتی روی 125 درصد میذارم تکست ها یه طورایی زشت و نامتناسب میشه نمیدونم واقعا اینطوریه یا همش به عادت کردن مربوط میشه، در مورد رزولوشن هم به موضوعی که بر خوردم این بود که توی مانیتور قبلی که فول اچ دی بود من از رزولوشن 1360 در 768 استفاده میکردم ولی تغییر خیلی فاحشی توی کیفیت تصویر نمیدیدم، فقط یه مقداری حالت شارپ بودن تصویر و متن از دست میرفت، وقتی بررسی کردم دیدم هر دو رزولوشن 1920 در 1080 و 1360 در 768 در واقع یک اسپکت ریشیو رو دارند، اسپکت ریشیو هر دو اونها 16:9 هست، به نظرم میزان کیفیتی که از دست میره توی این دو رزولوشن ناچیز به نظر میرسه، به نظر شما اینطور نیست؟

Bookmarks