Mohamad39 (14-08-12)
کاربر شهرسختافزار
سلام
به نظر شما بهترین مانیتوری که با این مقدار پول میشه خرید چیه؟ برام مهمه که مانیتور عمر زیادی داشته باشه، آیا عمر LCD با LED فرق میکنه؟ چون مانیتور قبلیم LCD Samsung p22500 بود که بعد از دو سال و نیم کار کردن پاور و پنلش سوخت، سایز مانیتور هم ترجیحا 22 باشه چون سایز قبلی این بود و میشه گفت به این سایز عادت کردم، پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم.
l don't care about the truth anymore, What's real doesn't matter, What's important is how we live our lives
Mohamad39 (14-08-12)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
من LG IPS226V رو پیشنهاد می کنم ... الان قیمتش همون حدود 300 تومان هستش .. پنل این مدل e-IPS هست و Backlight اش هم White LED ... الحق کیفیت تصویرش به وضوح بهتر از پنل های TN مشابه تو این رنج قیمت هست ...
تو وب سایت های بین المللی هم رویوهاش رو بخونید متوجه می شید که یکی از مقرون به صرفه ترین پنل های IPS حال حاضر محسوب میشه.
لینک مشخصات فنی
آیا عمر LCD با LED فرق میکنه؟
این موضوع بیشتر بستگی به کیفیت قطعات و کامپوننت های تعبیه شده برای Backlight پنل داره ... روی هم رفته در حال حاضر که CCFL Backlight داره به فراموشی سپرده میشه به هیچ وجح خرید مانیتور به اصطلاح LCD پیشنهاد نمیشه .
موفق باشید.
.
.
....
......
Hamid2547 (12-08-12), mehrdad_ab (12-08-12), P A R H A M (12-08-12)
کاربر شهرسختافزار
از پیشنهادتون ممنونم اقای موسوی، ولی چیزی که در مورد این مانیتور خوندم اینه که برای گیم و کارهای گرافیکی و فیلم عالیه ولی برای خوندن متن به خاطر نور زیادش چشم رو خسته میکنه، آیا این حقیقت داره؟ مانیتور دیگه ای مد نظرتون هست که برای خوندن متن و فیلم مناسب باشه؟
آخرین ویرایش توسط Hamid2547 در تاریخ 12-08-12 انجام شده است
l don't care about the truth anymore, What's real doesn't matter, What's important is how we live our lives
کاربر شهرسختافزار
مورد دیگه ای که میخواستم بهش اشاره کنم اینکه من توی مانیتور قبلی با اینکه فول اچ دی بود رزولوشن رو پایین میاوردم و روی 1024 در 768 میگذاشتم، چون متون خیلی ریز میشد و من هم چشمم ضعیف هست، از طرفی زیاد هم اهل بازی نیستم شاید گهگاهی، مورد استفاده بیشتر فیلم و سریال وبگردی خوندن متن هست، با توجه به این موارد به نظر شما خرید مانیتوری با کیفیت بالا و با این سایز عاقلانه هست؟ منظور اینکه من ممکنه از تمام امکانات این مانیتور استفاده نکنم.
عضو VIP شهرسختافزار
این دیگه از اون حرف ها بود !! Brightness این مانیتور هموان 250Cm بر متر مربع هست که اکثر مانیتورهای رایج دارند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hamid2547 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من که با این مورد به شخصه مشکل ندارم ... در بدترین حالت می تونید Brightness رو به صورت دستی کم کنید .
خب شما کار اشتباهی می کردید . پنل های LCD فقط در رزولوشن Native بهترین کیفیت تصویر رو ارائه می دن . شما در Web Page فقط با ترکیب کلید های ctrl و + می تونید بزرگنمایی دلخواه برای خودتون تعیین کنید . حتی در محیط Desktop و سایر نرم افزارها هم گزینه Zoom برای این کار تعبیه شده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hamid2547 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در غیر این صورت باید برید سراع مانیتورهای 19 اینچ به پایین که رزولیشن HD دارند ... مانیتورهای 22 اینچ با کیفیت کنونی همگی Full HD هستند.
.
.
....
......
Hamid2547 (13-08-12)
کاربر شهرسختافزار
امروز این مدل رو خریدم و دارم تستش میکنم، چند تا سوال داشتم:
- آیا استفاده کردن از DVI جای HDMI رو کیفیت تصویر تاثیر محسوسی میگذاره؟
- مثل اینکه سمت چپ مانیتور یک پیکسل گیر کرده یا مرده وجود داره، گیر کرده فکر نمیکنم باشه بیشتر پیکسل مرده هست چون وقتی با پس زمینه ی صورتی به اسکرین نگاه میکنم یک نقطه ی سیاه روی اون ناحیه میبینم، لازمه نگران این یه پیکسل مرده باشم؟ اگر لازم نیست پسش بدم برای ترمیم کردنش چه متدی پیشنهاد میکنید؟آیا نرم افزارهایی که برای اینکار وجود داره ممکنه کار کنه یا باید از روش ضربه زدن به پیکسل استفاده کرد؟
- بعد برای کالیبره کردن مانیتور یک سری پروفایل آماده اینجا وجود داره، ایا استفاده کردن از اینها رو پیشنهاد میکنید؟
از راهنمایی هاتون ممنونم.
|
|
کاربر شهرسختافزار
اقای موسوی میتونید تنظیمات خودتون رو اگر همین مانیتور رو دارید اینجا قرار بدید؟ موضوع دیگه اینکه رنگ سفید وقتی کنار بقیه ی رنگ ها باشه به طور مثال موقع تماشای ویدئو با زیرنویس یه طورایی میشه گفت توی چشم میزنه، برایتنس رو هم کم کردم ولی مثل اینکه این موضوع بیشتر به کنتراست مربوط میشه، به نظرتون کنتراست رو تا چه حد میشه پایین آورد تا به کیفیت تصویر زیاد صدمه نزنه؟ بعد شما با رزولوشن نیتیو میزان زوم رو روی چه مقداری گذاشتید؟ 125 درصد؟ من وقتی روی 125 درصد میذارم تکست ها یه طورایی زشت و نامتناسب میشه نمیدونم واقعا اینطوریه یا همش به عادت کردن مربوط میشه، در مورد رزولوشن هم به موضوعی که بر خوردم این بود که توی مانیتور قبلی که فول اچ دی بود من از رزولوشن 1360 در 768 استفاده میکردم ولی تغییر خیلی فاحشی توی کیفیت تصویر نمیدیدم، فقط یه مقداری حالت شارپ بودن تصویر و متن از دست میرفت، وقتی بررسی کردم دیدم هر دو رزولوشن 1920 در 1080 و 1360 در 768 در واقع یک اسپکت ریشیو رو دارند، اسپکت ریشیو هر دو اونها 16:9 هست، به نظرم میزان کیفیتی که از دست میره توی این دو رزولوشن ناچیز به نظر میرسه، به نظر شما اینطور نیست؟
آخرین ویرایش توسط Hamid2547 در تاریخ 14-08-12 انجام شده است
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hamid2547 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فرقی نمی کنه.هر دو از یک پروتکل برای انتقال تصویر استفاده می کنند. اگر از کیفیت کابل HDMI مطمئن نیستید من DVI رو ترجیح می دم.آیا استفاده کردن از DVI جای HDMI رو کیفیت تصویر تاثیر محسوسی میگذاره؟
راهکارهایی زیادی برای رفع این مشکل وجود داره. با یه سرچ ساده می تونید پیداشون کنید. من دقیقا نمی دونم در حال حاضر اگر تعداد پیکسل مرده از چند تا بیشتر باشه مانیتورتون تعویض میشه ... بهتره زنگ بزنید مادیران بپرسید.مثل اینکه سمت چپ مانیتور یک پیکسل گیر کرده یا مرده وجود داره، گیر کرده فکر نمیکنم باشه بیشتر پیکسل مرده هست چون وقتی با پس زمینه ی صورتی به اسکرین نگاه میکنم یک نقطه ی سیاه روی اون ناحیه میبینم، لازمه نگران این یه پیکسل مرده باشم؟ اگر لازم نیست پسش بدم برای ترمیم کردنش چه متدی پیشنهاد میکنید؟آیا نرم افزارهایی که برای اینکار وجود داره ممکنه کار کنه یا باید از روش ضربه زدن به پیکسل استفاده کرد؟
خیر ... این مدل در سراسر دنیا با پنل ها و حتی متریال مختلف ساخته میشه. به هیچ وجه از پروفایل آماده استفاده نکنید. بهتره خودتون دستی کالیبره کنید ... آموزش های زیادی برای این کار تو نت وجود داره .بعد برای کالیبره کردن مانیتور یک سری پروفایل آماده اینجا وجود داره، ایا استفاده کردن از اینها رو پیشنهاد میکنید؟
.
.
....
......
smrbh (14-08-12)
عضو VIP شهرسختافزار
Brighness : 90اقای موسوی میتونید تنظیمات خودتون رو اگر همین مانیتور رو دارید اینجا قرار بدید؟
Contrast : 70
7: Sharpness
==============
Color Temp
RED : 50
GREEN : 52
Blue : 57
GAMMA : 2.2
والا چی بگم ... به غیر از خودم ... 3 تا از دوستانم هم همین مانیتور رو دارند ... تا حالا کسی همچین مشکلی باهاش نداشته ... یکی از ویژگی های فوق العاده این مانیتور همین Contrast بسیار عالی این مانیتور هست ... من پیشنهاد می کنم این قدر حساس نباشید ... کم کم عادت می کنید. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدموضوع دیگه اینکه رنگ سفید وقتی کنار بقیه ی رنگ ها باشه به طور مثال موقع تماشای ویدئو با زیرنویس یه طورایی میشه گفت توی چشم میزنه، برایتنس رو هم کم کردم ولی مثل اینکه این موضوع بیشتر به کنتراست مربوط میشه، به نظرتون کنتراست رو تا چه حد میشه پایین آورد تا به کیفیت تصویر زیاد صدمه نزنه؟
رو اکثر سایت ها من زووم نمی کنم ... رو سایر سایت ها هم بین 100 تا 125% متغییره ... به اینم عادت می کنی ...بعد شما با رزولوشن نیتیو میزان زوم رو روی چه مقداری گذاشتید؟ 125 درصد؟ من وقتی روی 125 درصد میذارم تکست ها یه طورایی زشت و نامتناسب میشه نمیدونم واقعا اینطوریه یا همش به عادت کردن مربوط میشه،
خیر ... به هیچ وجه این کار رو انجام ندید ... البته این فقط یه توصیه هستش ... در کل اینقدر حساس نباش ...در مورد رزولوشن هم به موضوعی که بر خوردم این بود که توی مانیتور قبلی که فول اچ دی بود من از رزولوشن 1360 در 768 استفاده میکردم ولی تغییر خیلی فاحشی توی کیفیت تصویر نمیدیدم، فقط یه مقداری حالت شارپ بودن تصویر و متن از دست میرفت، وقتی بررسی کردم دیدم هر دو رزولوشن 1920 در 1080 و 1360 در 768 در واقع یک اسپکت ریشیو رو دارند، اسپکت ریشیو هر دو اونها 16:9 هست، به نظرم میزان کیفیتی که از دست میره توی این دو رزولوشن ناچیز به نظر میرسه، به نظر شما اینطور نیست؟
موفق باشی.
.
.
....
......
Hamid2547 (14-08-12), mehrdad_ab (14-08-12), smrbh (14-08-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks