نه عزيز،برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط s&j برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من ميگم كنتراست فقط ابزاري شده براي فروش.تو سري جديد مانيتورها(مخصوصا اين دو شركت كره اي) فقط كيفيت ماژول ها(صفحات LCD) رو بالا بردن كه اين باعث كمي روشنتر شدن تصوير ميشه كه جندان هم محسوس نيست،تكنولوژي ساخت همون قبليه چرا هنوزم هيچكدوم از اين دو شركت نتونستن مانيتوري توليد كنن كه بتونه از زاويه هاي مختلف تصوير خوب و بدون تغيير رنگ و روشنايي بده؟هيچ ارزوني بي حكمت نيست،چرا مانيتور هاي شركت سوني يا اپل گاهي به 1.5 برابر قيمت مانيتورهاي سامسونگ ميرسه؟
تفصيلش نديم.پيشنهاد ميكنم برا خريد مانيتور كنتراست رو تو اولويت سوم يا چهارم قرار بدين و پول اضافي بابت كنتراست ندين.بيشتر به تصوير نگاه كنين تا آمار.و اين رو هم نميگم كه تو يه برند كنتراست بالا چيز بديه.ولي مطمئن باشين كه مانيتورهاي سوني با كنتراست 700 خيلي بهتر از سامسونگ با كنتراست 20000 هستن.
من با وجود اينكه مانيتور خودم سامسونگه توصيه ميكنم سامسونگ نگيرين، سري جديد سامسونگ چنگي به دل نميزنه، اغلب پايينشون يه مقدار سفيدي داره كه تو زمينه ي سياه كاملا مشخصه.LG بد نيست، اگه بتونين DELL گير بيارين خوبه، قيمتشم بالا نيست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks