با درود
میخواهم lcd بخرم
یکی از بچه ها lg خریده
ولی میگن سامسونگ بهتره
19 اینچ باشه
سگ جون هم باشه
تو همون قیمت های lg باشه
کاربر شهرسختافزار
با درود
میخواهم lcd بخرم
یکی از بچه ها lg خریده
ولی میگن سامسونگ بهتره
19 اینچ باشه
سگ جون هم باشه
تو همون قیمت های lg باشه
|
|
دوست عزيز اين بار اولي نيست كه تو اين سايت ميگم.سامسونگ نخريد تا مثل من پشيمون نشيد.
ما تابستون 8 تا سيستم با مانيتور هاي سامسونگ(LCD) بستيم همه بدون استثنا پايين تصويرشون حالا كم يا زياد سفيد بود و تو صفحه ي مشكي كاملا مشخص.
از اون جا رفتم بازار ببينم اين فقط مشكل مانيتورهاي ماست يا نه.من هر چي مانيتور سامسونگ تو ويترين مغازه ها ديدم همين مشكل رو داشت.ال جي خيلي مارك خوبي نيست ولي حد اقل با قيمت هاي پاييني كه داره اين مشكل رو نداره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
لطفا دوستان دیگر هم نظر بدن
راستش همه میگن سامسونگ کیفیت بهتری دارد
کاربر شهرسختافزار
البته من این همه صبر کردم یک چیز خوب بخرم
شما بهترین lcd تو بازار
19 باشه
جواب هم داده باشه
از هر لحاظ
چون این مانیتور رو عوض کنم باید عمری سر کنم
لطفا بهترین LCD که 19 باشه با قیمت رو اینجا بزنید.
عضو VIP شهرسختافزار
تاييد ميشه ولي اين مشكل ماله مانيتور هاي سري N سامسونگ هست.(فكر كنم! چون اين مشكل رو قبلا هم ديدم.)دوست عزيز اين بار اولي نيست كه تو اين سايت ميگم.سامسونگ نخريد تا مثل من پشيمون نشيد.
ما تابستون 8 تا سيستم با مانيتور هاي سامسونگ(LCD) بستيم همه بدون استثنا پايين تصويرشون حالا كم يا زياد سفيد بود و تو صفحه ي مشكي كاملا مشخص.
از اون جا رفتم بازار ببينم اين فقط مشكل مانيتورهاي ماست يا نه.من هر چي مانيتور سامسونگ تو ويترين مغازه ها ديدم همين مشكل رو داشت.ال جي خيلي مارك خوبي نيست ولي حد اقل با قيمت هاي پاييني كه داره اين مشكل رو نداره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واسه فاميلمون مدل SAMSUNG - 19" - BW1932 رو گرفتم. كه قيمتش حدود 240 هزار هست.(تصويرش هنوز اين مشكلي كه دوستمون عرض كردند نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )البته من این همه صبر کردم یک چیز خوب بخرم
شما بهترین lcd تو بازار
19 باشه
جواب هم داده باشه
از هر لحاظ
چون این مانیتور رو عوض کنم باید عمری سر کنم
لطفا بهترین LCD که 19 باشه با قیمت رو اینجا بزنید.
Resolution و كنتراست خوبي دارند. (مدل هاي جديد LG و Sasmsung هم اومده كه كنتراست فوق العاده بالايي دارند. )
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برادر عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali™ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان چند نفر گفتند به من t190 بخر
چند هست؟
ایا این مشکلات را دارد؟
من موندم
باور کنید - کلی وقت هست - منتظر شدم تا تونستم 250 تومن جمع کنم- با کلی زحمت
واقعا نمیدونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
t1900 عالیه . پیشنهاد خوبیه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط satelliteir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دقيقا مانيتور من هم 1932bw تازه بين اون 8تايي كه خريديم سفيديه پايينش از همه كمتره.اينه:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali™ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(براي اينكه سفيدي مشخص بشه مجبور شدم چراغهارو خاموش كنم)
البته من هنوز سري t رو خودم تست نكردم ولي هر چي ميگيري 1953 نگير كه خيلي تابلوه . اين كه ميگم به سادگي مشخص ميشه شما برو تو ويترين مغازه اي جايي ببين اينجوريه يا نه.از حق نگذريم كه سري t سامسنگ مانيتور هاي قشنگي هستن.
راستي قيمت هاي جديد ال جي رو ديدين؟مانيتور"20 200 تومن!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من اين 1932 رو همون تابستون گرفتم 210 الان 100% پايينتر اومده.t190 هم الان زير 250 بايد باشه.اگه مشكل سفيدي رو نداشته باشه انتخاب خوبيه. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Hamid65 در تاریخ 14-11-08 انجام شده است علت: اشتباه لپي!!!
کاربر شهرسختافزار
این سفیدی که میگم با دوربین خیلی مشکل معلوم میشه ولی با چشم کاملا مشخصه.اتفاقا الان مانیتور های سایت دانشگاهم چک کردم اینطوری بودن.ولی خوب هر کی بگه مانیتور من اینجور نیست خوب حتما نیست دیگه.ما که حرفی نداریم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks