با تشکر از دوستان، امروز مانیتور اومد دستم
میخواستم Neo G9 بگیرم اما متاسفانه قیمتش یه دفعه رفت بالا و بیخیالش شدم
همین G7 رو گرفتم :)
با تشکر از دوستان، امروز مانیتور اومد دستم
میخواستم Neo G9 بگیرم اما متاسفانه قیمتش یه دفعه رفت بالا و بیخیالش شدم
همین G7 رو گرفتم :)
آخرین ویرایش توسط A.Basir در تاریخ 28-12-22 انجام شده است علت: duplicate reply
Motherboard => MSI MPG Z390 Gaming Pro Carbon ACCPU => Intel Core i9 9900KGPU => Zotac GeForce RTX 4070 Super TrinityRAM => Corsair Vengeance RGB Pro 32GB ( 4 × 8GB ) DDR4 3600MHz CL18CPU Cooler => DeepCool Gammaxx L360 v2SSD => Samsung 980 Pro ( 250GB )HDD => Western Digital Blue ( 2 × 4TB )PSU => MSI MPG A1000G PCIE5Case => Cooler Master MasterCase H500P Mesh ARGBMonitor => Samsung Odyssey G7 , 32" , 2560×1440 , VA , 240Hz , 1msMouse => Corsair Dark Core RGB Pro SEKeyboard => Corsair K95 RGB Platinum [ PrismCaps ]OS => Windows 11 Pro
|
مبارک باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط A.Basir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
32 اینچش رو؟
To improve is to change. To perfect is to change often
A.Basir (28-12-22)
آرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون لحظه آخری تصمیمم رو عوض کردم حواسم به اسپیکر نداشتنش نبود و الان بدون اسپیکرم خخخ
باز خوبه یه هدست داشتم که بدون صدا نمونم
حالا که این رو گرفتم بودجهی کافی مونده چند تا چیز دیگه هم بگیرم، باید اول برم سراغ اسپیکر
آخرین ویرایش توسط A.Basir در تاریخ 28-12-22 انجام شده است علت: typo
Motherboard => MSI MPG Z390 Gaming Pro Carbon ACCPU => Intel Core i9 9900KGPU => Zotac GeForce RTX 4070 Super TrinityRAM => Corsair Vengeance RGB Pro 32GB ( 4 × 8GB ) DDR4 3600MHz CL18CPU Cooler => DeepCool Gammaxx L360 v2SSD => Samsung 980 Pro ( 250GB )HDD => Western Digital Blue ( 2 × 4TB )PSU => MSI MPG A1000G PCIE5Case => Cooler Master MasterCase H500P Mesh ARGBMonitor => Samsung Odyssey G7 , 32" , 2560×1440 , VA , 240Hz , 1msMouse => Corsair Dark Core RGB Pro SEKeyboard => Corsair K95 RGB Platinum [ PrismCaps ]OS => Windows 11 Pro
بله اسپیکر نداره، البته در کل بگم اسپیکرای روی خود مانیتورا خیلی ضعیف هستن و هیچی اسپیکر جدا نمیشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط A.Basir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مانتیور رو چن گرفتید؟
- - - Updated - - -
بله اسپیکر نداره، البته در کل بگم اسپیکرای روی خود مانیتورا خیلی ضعیف هستن و هیچی اسپیکر جدا نمیشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط A.Basir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مانتیور رو چن گرفتید؟
A.Basir (28-12-22)
قیمتش 24.5 بود و حدود 140ت هزینه ارسال و 260ت هم به مغازه دادمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکم گرونتر از سایتها شد ولی خب همونجا تست کردم و گرفتم ( طرف آشنا بود که خیالم راحتتر باشه )
یه ماه پیش 19.5 فروختم با گارانتی MITبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط A.Basir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فریم ویرش رو چک کنید که آخرین باشه اگه نبود آپدیت کنید
حتما تنظیماتش رو ست کنید و درایورش رو نصب کنید
پروفایل کالیبره ش هم هست توی نت
A.Basir (28-12-22)
|
آره، متاسفانه یه ماه پیش میشد با 20ت خرید ولی با خودم گفتم پول جمع کنم و Neo G9 بگیرم که اینطوری شد و الکی ضرر کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فریمویر آخرین آپدیته ( 1014.1 )
درایورش منظورتون کدومه؟ یه چیزی به اسم CxxG75xQ از سایتش گرفتم و نصب کردم ولی خودمم نمیدونم دقیقاً چی بود! ( چون این مدل رو سرچ کردم و انگار مال عربستان بوده و تو سایتش هم با ترجمهی عربی به انگلیسی خیلی مفهوم نبود )
منظورتون از پروفایل، همون مقدار کانترست و شارپنس و اینائه؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks