intel vs amd (18-08-12)
کاربر شهرسختافزار
با سلام خدمت دوستان عزیز
میخواستم بپرسم برا سیستم من آیا کارت گرافیک HD 7970 جواب میده ؟
CPU : Intel core 2 Quad Q8300
Mainboard : Asus Rampage Formula
Ram : 4GB
این کارت گرافیک به چه پاوری نیازمنده که کاملا نیاز کل سیستم و کارت گرافیک رو مرتفع بکنه و یه چیزی هم زیاد بیاد ؟؟!!!
intel vs amd (18-08-12)
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط natan drake برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جواب دادن که جواب میدهد ولی در بعضی بازیها مثل کرایسیس 1 پردازنده شما گلوگاه میشود و اجازه افزایش فریم ریت را به شما نمیدهد.
در کل پیشنهاد نمیکنم برای این گرافیک از پردازنده زیر 4 هسته با کلاک بالا استفاده کنید.
در مورد پاور هم پاوری تهیه کنید که قادر باشدحداقل 40 آمپر روی شاخه 12 ولت تحمل کند. ( که این پاور در برندهای مختلف به عنوان پاور 500 تا 700 وات به فروش میرسد )
mehrdad_ab (31-07-12), smrbh (01-08-12)
کاربر شهرسختافزار
من خودم پاورم 530 Watt Green هست یعنی لازمه پاورم رو عوض کنم ؟؟( برای مصرف کارت 7970 و کل سیستم )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CPU من چهار هسته ای دیگه !!
Quad مگه چهار هسته ای نیست ؟؟؟!!!
یعنی کارت گرافیک HD 7970 با سی پی یو های چهار هسته ای هماهنگی کامل رو داره ؟
intel vs amd (18-08-12)
مدل پاور را لطفا بفرمائید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط natan drake برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه پاورهای مختلف گرین که در رنج 530 وات به بازار عرضه شدن توان واقعی گوناگونی دارند و از روی وات اسمی آنها نمیتوان پی به توان واقعی آنها برد.
ولی اگر پاور شما مشکلی نداشته باشد نباید برای تامین برق سیستم شما با مشکلی مواجه شود. ( اکثر پاورهای 530 گرین معمولا 36 آمپر بر روی شاخه 12 ولت دارند که برای مصرف سیستم شما بدون آورکلاک مشکلی بوجود نمی آورد ولی اگر قطعات را آورکلاک میفرمائید بهتر است پاور قویتر تهیه فرمائید )
در مورد پردازنده از شما پوزش میخواهم. مدل پردازنده شما را e8300 خواندم.
پردازنده شما از نظر قدرت مشکلی ندارد ولی کلاک آن پائین است ( 2.5 ) پیشنهاد میکنم پردازنده را بدون افزایش زیاد ولتاژ 300 تا 500 هرتز آورکلاک بفرمائید.
بهر حال گرافیک قدرتمند 7970 بر روی پلتفرم قدیمی 775 ممکن است در بازیهای cpu باند قدری ضعیف عمل نماید ولی گمان نمیکنم این مسئله زیاد ملموس و باعث آزار شما باشد.
intel vs amd (18-08-12), mehrdad_ab (01-08-12), natan drake (01-08-12), smrbh (01-08-12)
کاربر شهرسختافزار
پس اگر CPU رو اور کلاک کنم مشکل حله و کارت 7970 کاملا هماهنگ میشه و دیگه مشکلی نخواهد داشت ؟
و اینکه گفتین « بهر حال گرافیک قدرتمند 7970 بر روی پلتفرم قدیمی 775 ممکن است در بازیهای cpu باند قدری ضعیف عمل نماید ولی گمان نمیکنم این مسئله زیاد ملموس و باعث آزار شما باشد» این مشکل هم با اورکلاک کردن cpu دیگه حله و دیگه مشکلی نخواهد بود ؟
این cpu برای کارت 7970 که گلوگاه نمیشه ؟
در کل با اورکلاک کردن مشکلات ریز و درشت حل میشه یا نه ؟؟
و اینکه چطوری باید پردازنده رو اورکلاک کنم لطفا قدم به قدم توضیح بدین تا مشکلی پیش نیاد با تشکر از شما دوست عزیز بابت راهنماییبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
intel vs amd (18-08-12)
متاسفانه دیشب به دلیل خستگی زیاد دقت لازم را نداشتم و از این بابت از راهنمائی نچندان دقیقم از شما پوزش میخواهمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط natan drake برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برد شما از رمهای ddr2 پشتیبانی میکند که این رمها قطعا باعث افت کارائی در بازیها میشود. اگر شما پردازنده و رمها را هم آورکلاک نمائید بنده تصور میکنم بین 5 تا 30 درصد افت کارائی نسبت به پلتفرم 1155 داشته باشید.
به شما توصیه میکنم برای استفاده از این کارت پلتفرم خود را آپدیت نمائید.
smrbh (01-08-12)
|
|
کاربر شهرسختافزار
چگونه باید پلتفرمم رو آپدیت کنم ؟
پلتفرم منظور چیه ؟
در کل cpu من قدرت لازم برای پشتیبانی از کارت گرافیک 7970 رو داره یا خیر ؟ مشکلی یش نمیاد ؟
لطفا کامل توضیح بدین چون من خیلی در مسائل سخت افزاری سر در نمیارم!
آخرین ویرایش توسط natan drake در تاریخ 01-08-12 انجام شده است
intel vs amd (18-08-12)
یعنی باید همهچی رو عوض کنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط natan drake برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان پلتفرم (سوکت CPU شما) LGA775 هست و شما برای ارتقاء باید یک مادربرد و یک cpu جدید بگیرین که از سوکت 1155 استفاده کنه و بعد از ارتقاء این 2 قطعه معقوله که بردتون رمهای DDR3 بخوره که بتونین براحتی در آینده هم ارتقاش بدین و هزینه زیادی برای رمهای DDR2 با کارآیی پایینتر متحمل نشین.
nima_hl (01-08-12)
همانگونه که دوست گرامی توضیح فرمودند شما باید مادربرد ، رم و پردازنده دستگاهتون را تعویض بفرمائید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط natan drake برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینید گرامی شما اگر این گرافیک کارت را مثلا روی یک مادربرد 1155 با پردازنده 2500 قرار دهید در بازی کرایسیس 60 فریم در ثانیه خواهید داشت و بازی به نرمی اجرا خواهد شد ولی روی این مادربرد 40 فریم در ثانیه میگیرید و بازی اندکی کندتر عمل میکند.
کارت 7970 قیمتی حدود 1 میلیون تومان دارد ولی در سیستم شما از تمام توان آن استفاده نمیشود.
اگر شما به جای این کارت یک 7950 با قیمت حدود 700 هزار تومان تهیه کنید و با 300 هزار تومان به اضافه قیمت فروش قطعات فعلی یک مادربرد 1155 و پردازنده 2500 تهیه کنید پرفورمنس بهتری در بازیها خواهید داشت. ( البته این مسئله کلی نیست و به بازی هم مربوط می شود. ممکنه بعضی از بازیها که تعدادشون زیاد نیست با مادربرد و پردازنده فعلیتون و 7970 بازده بهتری داشته باشند)
DreamBox (01-08-12), mehrdad_ab (01-08-12), smrbh (01-08-12)
کاربر شهرسختافزار
در کل سیستم من برای این کارت گرافیک گلوگاه محسوس که باعث مشکل در اجرای بازی بشه ایجاد میکنه یا خیر ؟
میشود تمامی بازیهای غول از نظر گرافیک رو با نهایت جزئیات بازی کرد ؟
با اور کلاک کردن CPU و رم این مقدار فریم افزایش خواهد یافت و در بهبود هماهنگی کارت گرافیک با سیستم موثر و مفید واقع خواهد شد ؟
آخرین ویرایش توسط natan drake در تاریخ 01-08-12 انجام شده است
intel vs amd (18-08-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks