گیگابایت یکسری r7260x-oc اومد . فعلا موجود نیست صبر کنی یک مدت دوباره موجود میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nemidonam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام رفقا..
MSI GTX 650 1GB اینکه کلا تعطیله..
MSI R7 260 1GB این چرا کمیابه؟؟؟ از شرکت های دیگه هم پیدا نکردم این مدل رو اما فوق العادس.
GALAXY GTX 750 OC 1GB هیچ آشنایی با سری 700 ندارم مدت زیادی دور بودم از میادین سخت افزار!
چون این ها کارت های جدیدی هستن من مطمئن هستم با مشکل مواجه میشم موقع خرید..
هم رده این ها اما قدیمی چی هست؟ 7770؟ یا 6850؟؟ یا gtx460 ؟ یا هر کارت هم رده قدیمی ک حس میکنید بدرد میخوره..
ممنونم. یا حق
|
|
گیگابایت یکسری r7260x-oc اومد . فعلا موجود نیست صبر کنی یک مدت دوباره موجود میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nemidonam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
از بین اون 3تا کارت هیچ کدومو قبول نداری یعنی؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین من قطعات رایج بازار رو میخوام ن اینجور چیزا ک کمن تموم میشنو این گرفتاریا.. در ضمن اینجا (رشت) قطعات قدیمی رایج تره.
لدفن از بین اون 3تا یکی رو انتخاب کنید یا یه کارت جدید دیگه.
یه کارت قدیمی خوب هم معرفی کنید.. یه کارتی ک حس میکنید تو همین رنج باس باشه.
مرسی. یا حق
hamed 111 (14-07-14)
کاربر شهرسختافزار
بابا اون اول نوشتم ک 450 تومن! شما میگی 600 تومن ...
اصن نخواستیم مشاوره .. با این انجمنتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من دقیق نفهمیدم مشکلتون چیه ولی کارت گرافیک 3 ومی کارت خوبیه مشکلی هم ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nemidonam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nima_hl (14-07-14)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks