بیشتر 640 یا 630 4 gig مد نظرم هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
بیشتر 640 یا 630 4 gig مد نظرم هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
4 گیگ برای این سری gpu ها خیلی زیاده . 2 گیگ کافیه . من به فکر پاور شما هم هستم که نیازی به تعویض نداشته باشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DmR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hamed 111 (14-07-14), SajjadKhati (14-07-14)
کاربر شهرسختافزار
ممنونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما میفرستین به شهرستان ؟
اگه 640 ببندم و فن کیس بذارم کافیه ؟
آخرین ویرایش توسط DmR در تاریخ 14-07-14 انجام شده است
میتونی از hessam ii خرید کنید . تاپیکش تو بازارچه هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DmR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باز اگر اوکی نشد هماهنگ میکنم بری از یکی از دوستانم بگیری .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DmR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hamed 111 (15-07-14)
کاربر شهرسختافزار
معیار اصلی کارت گرافیک فرکانش و بیت هست نه حجمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4 گیگ خیلی هست و اصلا کاربرد نداره من با گرافیک 1 گیگ کل کار هامو انجام میدم
1 گیگ ولی از نوع قوی
hamed 111 (15-07-14), SajjadKhati (15-07-14)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks