hamed 111 (14-07-14), SajjadKhati (14-07-14)
4 گیگ برای این سری gpu ها خیلی زیاده . 2 گیگ کافیه . من به فکر پاور شما هم هستم که نیازی به تعویض نداشته باشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DmR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hamed 111 (14-07-14), SajjadKhati (14-07-14)
ممنونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما میفرستین به شهرستان ؟
اگه 640 ببندم و فن کیس بذارم کافیه ؟
آخرین ویرایش توسط DmR در تاریخ 14-07-14 انجام شده است
|
میتونی از hessam ii خرید کنید . تاپیکش تو بازارچه هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DmR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه قدرت برات مهمه که قطعا کارت های دیگه تو این رنج قیمت خیلی به صرفه تر از این کارته که قطعا نیاز به تعویض پاور داره اما همونطور که اوستا امید هم گفت ، بدون عوض کردن پاور ، 640 بهترین انتخابه که پیشنهادم اینه که 1 گیگ شو بگیری . تو قدرت هیش فرقی بین 1 و 2 نیست . فقط پول اضافه تر باید بدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DmR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اونم چون بازم حتی با 640 پاور 330 خطرناکه و پیشنهاد میکنم پاورتم عوض کنی ولی اگه اصرار داری ، پس ریز به ریز قطعاتت و تعداد شونو بگو؟
باز اگر اوکی نشد هماهنگ میکنم بری از یکی از دوستانم بگیری .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DmR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hamed 111 (15-07-14)
معیار اصلی کارت گرافیک فرکانش و بیت هست نه حجمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4 گیگ خیلی هست و اصلا کاربرد نداره من با گرافیک 1 گیگ کل کار هامو انجام میدم
1 گیگ ولی از نوع قوی
hamed 111 (15-07-14), SajjadKhati (15-07-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks