روی گارانتی هم دقت کنید . گارانتی دریا در مرحله بعدی ماتریکس
Printable View
روی گارانتی هم دقت کنید . گارانتی دریا در مرحله بعدی ماتریکس
با درود
این اولین پستم در این فروم هست ...
من هم میخوام 620 بگیرم تو بنچها خیلی خوب بود فکر نمیکردم یه 4 هسته ای با این قیمت باشه البته بیشتر نظرم روی 630 هستش ..
چندتا سوال از اساتیط داشتم ..
1- وقتی میگن این پردازنده 65 واته یعنی در حالت فول لود یا میانگین مصرف؟
2- در بنچهای bit-tech تست "L3 cache test" چیه؟ 620 که L3 نداره!
3- یه آور کردن معمولی چقدر مصرف انرژی رو بالا میبره؟
حالا که در این تاپیک اکثرا از 620 تعریف کردن یه مین خوب براش پیشنهاد بدین .. یه مین ddr3 و گرافیک آنبرد لطفا
با تشکر
سلام و خوش اومدیدنقل قول:
اول در مورد 630 بگم که شما با چند تغییر کوچیک توی بایوس به راحتی و بدون هیچ مشکلی میتونید از 620 در فرکانس 2.8 که فرکانس 630 هستش استفاده کنید پس بیهوده پول اضافی خرج نکنید :cool:
۱ - فول بار ( البته athlon ii x4 620 مصرفش 95 واته نه 65 وات )
۲ - ادمین bit-tech حالش خوب نیست فکر کنم از اون اینتل بازای مرتده :lol:
۳ - آور معمولی بدون افزایش ولتاژ مصرف رو زیاد بالا نمیبره ، موقعی مصرف تصاعدی بالا میره که مجبور بشید ولتاژ بدین ( برای این پردازنده در کلاک 3.6 و ولتاژ 1.45 که استیبل میشه ، مصرف 200 وات میشه :1. (27): )
در مورد مین هم که دیگه تابلو شدم با این asrock فردا حرف در میارن ۵۰٪ سهام ازراک مال نیماست :1. (35):
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
قیمت 98 تومن و
به قیمت 88 تومن
موفق باشید
چرا مادربرد ASROCK ?
به نظرم هیچ برندی به طور مطلق برد خوب یا بد تولید نمیکنهنقل قول:
سئوال چرا ازراک هم به همین خاطر درست به نظرم نمیاد
ولی در مورد هر مدل میشه صحبت کرد
M3A785GXH/128M
ASRock DuraCap (2.5 x longer life time), 100% Japan-made high-quality Conductive Polymer Capacitors
تمام خازنهای این برد حالت جامد هستند مفهوم این جمله عمر طولانی برد در مصارف 7/24 و معمولی هستش
Supports AMD OverDrive™ with ACC feature (Advanced Clock Calibration)
این برد امکان این رو بهتون میده که شانس خودتون رو برای آنلاک کردن هستهها و کشهای پنهان پرداندههای amd آزمایش کنید
Supports Dual Channel DDR3 1600(OC)/1333/1066/800 (4 x DIMM slots) non-ECC, un-buffered memory, Max. capacity up to 16GB
استفاده از رم DDR3
- Integrated AMD Radeon HD 4200 graphics, DX10.1 class iGPU, Shader Model 4.1, Max. shared memory 512MB
- Built-in 128MB DDR3 1333(OC)/1200MHz SidePort Memory
استفاده از یکی از قویترین کارتهای گرافیکی آنبرد به همراه 128 مگابایت رم سریع DDR3 که برای این کارت بر روی مادربرد نصب شده است
3DMARK 06 3499 marks by Integrated AMD Radeon HD 4200 graphics
امکان آورکلاک بسیار بالای gpu ( در حدود 100٪ :wink: ) و کارکرد مناسب آن در برنامه های گرافیکی و گیم
3 x PCI Express 2.0 x16 slots (green @ x16 mode, blue @ x8 mode, orange @ x4 mode)
دارای ۳ اسلات pci e برای کراس فایر
- 1 x PS/2 Keyboard Port
- 1 x VGA/D-Sub Port
- 1 x VGA/DVI-D Port
- 1 x HDMI Port
- 1 x Optical SPDIF Out Port
- 1 x IEEE 1394 Port
- 1 x eSATAII Port
- 6 x Ready-to-Use USB 2.0 Ports
- 1 x RJ-45 LAN Port with LED (ACT/LINK LED and SPEED LED)
- HD Audio Jack: Side Speaker / Rear Speaker / Central / Bass / Line in / Front Speaker / Microphon
خروجیهای مختلف برای انواع مانیتور ، اکسترنال ساتا ۲ ، اسپیکر ، ieee 1394 و .........
و خیلی موارد دیگه البته :lol:
همه این تجهیزات در کنار آخرین چیپست amd 785 به قیمت 98 هزار تومن این به نظر بنده فوق العاده هستش
برای همین هم خودم این برد رو خریدم و هم به دوستان دیگه توصیه میکنم
اگر باز سئوالی در مورد این برد یا بردهای دیگه داشتید در خدمتم :give_rose:
سلام به همه دوستام و nima_hlنقل قول:
به نظر من مادربرد خیلی خوبیه در این قیمت که برای آورکلاک هم خوب هست
اما اگر بخوایم بگیم این برد قدرت CrossFirex بالایی داره و برای CrossFireX خوب هست به نظر من اشتباهه
چون green @ x16 mode, blue @ x8 mode, orange @ x4 mode)
اسلات اول رو x16 کار میکنه اما دوم رو X8 و کارت دوم خیلی ضعیفتر کار میکنه سوم X4 که دیگه خیلی کمه
پس برای CrossFirex ضعیفه
اما تو این قیمت واقعا حرف نداره چون مادربرد های در این رنج معمولا DDR3 ساپرت نمی کنند و تکنولوژی CrossFireX ندارند
ولی من با مادربرد 88 هزارتومنیه زیاد موافق نیستم
در درجه اول وقتی قیمتش 10 تومن با فرق می کنه خوب حرکه باشه 98 تومنیه رو مخره
دوم بخاطر برق 4 پینی که داره فکر نکنم تو آورکلاک در CPU های Phenom II قدرت داشته باشه
سوم: استفاده از خازن های نامناسب با عمر کم و استفاده Chock های آهنی به جای فریت پس طول عمر کافی
برای استفاده از DDR3 و سوکت AM3 نداره
ولی اون 98 تومنیه حرف نداره واقعا پیشنهاد خوبیه
سلامنقل قول:
در مورد کراس فایر معمولا تمام بردها در حالت دوال 8x ساپورت میکنند مثلا این بردی که این دوستمون الان به قیمت 210 هزار تومن توی فروم گذاشتند
2 x PCIe 2.0 x16 , support ATI CrossFireX™ technology (at one x16 or dual x8 link)
پس برای کراس فایر مانند بقیه هستش :na:
در مورد برد ارزونتر
با سوکت ۴ پین که فرمودید موافقم :cool:
ولی خازنهای بخش تغذیه ( که مهمترین و پراستهلاک ترین خازنهای مادربرد هستند ) حالت جامدند و خیلی به ندرت پیش میاد خازنهای بخشهای دیگه مشکلی پیدا کنند چون فشاری روشون نیست
چوکها هم فریت هستند ( چوک آهنی ظاهرش داد میزنه :wink: )
در کل اون هم برد خوبیه باهاش تا 200 وات هم cpu آور کردم ( البته میدونم از لحاظ تئوری این امکان نداره ولی 620 رو روی 1.45V و 3.6 راحت جواب داد )
موفق باشید
این دو مینی که nima_hl عزیز معرفی کرد خیلی خوبند .. مینی با این مشخضات از Asus یا Gigabyte تو این رنج قیمتی نیست! :1. (27):
گفتم بد نباشه یه تست از آورکلاک Athlon 620 بزارم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] , برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] , برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] و
یه چیز توجه جلب کرد
Core 2 Due E7500 VS Athlon II X4 620/630
تو بنچهای( نرم افزار) 620 بهتر از 7500،
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] و برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] و برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اما
تو بنچهای (بازی) تقریبا میشه گفت 620 شانسی جلوی 7500 نداره ... :1. (2):
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] و برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اما از نظر مصرف انرژی 620/630 نسبت به فنومهای 4 هسته ای خیلی بهتر شده
منبع:
بد نیست به این لینکها یه نگاهی بندازید
سلامنقل قول:
این نکته چند بار تو فروم مطرح شده و جواب دادم
اما الان میخوام رو تصویر خودتون یه مرتبه دیگه واضح تر توضیح بدم
به athlon ii x2 250 دقت کنید ، این پردازنده از نظر معماری نیمی از 620 هستش با کلاکی بالاتر
از این شکل بنده اینظور متوجه میشم که این بازی فقط میتونه از ۲ هسته استفاده کنه
به عبارتی e7500 در این بازی با ۲ هسته از ۴ هسته 620 داره رقابت میکنه که طبیعیه که کم بیاره
مثل این میمونه که تو رینگ بوکس دست راست یکی از بوکسورها رو به بدنش ببندید بعد مسابقه بدین ( چی گفتم :1. (27): )
بازی ها و برنامههای جدید قطعا قادر خواهند بود از ۴ هسته 620 استفاده کنند و e7500 به گرد پاش هم نخواهد رسید :great:
نقل قول:
سلام
این نکته چند بار تو فروم مطرح شده و جواب دادم
اما الان میخوام رو تصویر خودتون یه مرتبه دیگه واضح تر توضیح بدم
به athlon ii x2 250 دقت کنید ، این پردازنده از نظر معماری نیمی از 620 هستش با کلاکی بالاتر
از این شکل بنده اینظور متوجه میشم که این بازی فقط میتونه از ۲ هسته استفاده کنه
به عبارتی e7500 در این بازی با ۲ هسته از ۴ هسته 620 داره رقابت میکنه که طبیعیه که کم بیاره
مثل این میمونه که تو رینگ بوکس دست راست یکی از بوکسورها رو به بدنش ببندید بعد مسابقه بدین ( چی گفتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] )
بازی ها و برنامههای جدید قطعا قادر خواهند بود از ۴ هسته 620 استفاده کنند و e7500 به گرد پاش هم نخواهد رسید :great:
با اینکه گفته میشد این بازی ها از cpu های چند هسته حداکثر استفاده رو میکنند اما ظاهرا این طور نیست!
اما جای دیگه یکسری تست دیدم که واقعا از 4 هسته به خوبی استفاده میشه :yes:
حالا دیگه میتونم بگم که E7400 , احتمالا E7500 شانسی جولوی 620 تو بازی های که از همه هسته ها کار میکشه ندارند :great: