550 حدود ۴۰ درصد از 620 ضعیفتره :give_rose:نقل قول:
کلا توی بازی cpu خیلی اهمیت کلیدی نداره که کش اون باعث تغییر محسوس تعداد فریم بشه ، مگر اینکه گرافیک شما آنبرد باشه
Printable View
550 حدود ۴۰ درصد از 620 ضعیفتره :give_rose:نقل قول:
کلا توی بازی cpu خیلی اهمیت کلیدی نداره که کش اون باعث تغییر محسوس تعداد فریم بشه ، مگر اینکه گرافیک شما آنبرد باشه
لينك مقايسه دو پردازنده phenom ii 550be و athlon ii x4 620
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خودتون ببينيد
ممنون کیوان جاننقل قول:
همونطور که قبلا هم گفتم برنامه های قدیمی مثل اکثر برنامههای تست این لینک ، برای پردازندههای جدید نوشته نشدند که طبعیه که نتونن از اون استفاده بهینه رو بکنند
الان بازیای جدید مثل رزیدنت اویل ۵ که جدیدا اومده بهینه شده ، به این ریزالت توجه بفرمائید
موفق باشید
با تشكرنقل قول:
به موضوع خوبي اشاره كرديد
همون قضيه بهينه شدن نرم افزارها و بازيها براي استفاده از 4 هسته پردازنده ها منظورتون است ؟
اتلون X4 یک مشکل کوچولو داره اونم اینه که وقتی چند برنامه را با هم اجرا کنید خدا باید بهتون رحم کنه
اصلا و ابدا اینجور نیستنقل قول:
این لحظه که دارم این پست رو میزنم ۸ تا برنامه باز ( درلینوکس )+ ۲ تا xp که تو هرکدوم ۳-۴ تا برنامه در حال کارکردنه رو سیستمم دارم
سیستم روی کلاک دیفالته ( آور نشده ) الان سیستم روی 800 مگاهرتز داره با 20-30 ٪ یوزیج به راحتی کار میکنه
تو پستای قبلی هم عرض کردم این برنامهها ( مثل همین 7zip که شما گذاشتید ) احتمالا نمیتونند با 4 هسته کار کنند ولی او اس های جدید به راحتی از 4 هسته کار میکشند :give_rose:
جالب بود...!!! Phenom II X2 550 BE از همه سرتره:great:نقل قول:
ویرایش 1:در این مورد خودتون تجربه ای هم داشتید؟؟
اینجا باید کار کرد خودتون را ببینید اگر از یک برنامه استفاده میکنید که توانایی کار کردن با هسته های مختلف را داره اونوقت تعداد هسته های بالاتر اتلون X4 به اون عملکرد بهتری در برابر یک فنوم 2 هسته ای میدهد .نقل قول:
ولی اگر از چند برنامه در یک زمان استفاده میکنید مطمین باشید که عملکرد فنوم از اتلون بالا تر خواهد بود.اصولا پردازنده های اتلون در اجرای چند پروسه همزمان ضعیف تر از پردازنده های فنوم عمل میکنند.
در مورد خودم باید بگم تنها تجربه ام با فنوم یک فنوم 955 بود که چیز خیلی خوبی بود.
در حال حاظر athlon 620 تو این رنج قیمت یکی از بهترین هاست یه زودی نتایج اورکلاک این پردازنده رو هم می گذارم که اصلا بد قلق نیست و خیلی راحت تا 3600 هم اور میشه.
به نظر من هم پردازنده ای خوش قیمت و کاملا با ارزش هست . تو این رنج قیمت بهترین انتخاب هست .