اگه زیاد عجله نداری منتظر Radeon 4670 بمون . تو رنج قیمت 90 تا 110 ، بهترین انتخاب هست . تو بعضی از تست ها حتی با Radeon 3870 برابری میکنه !
عضو VIP شهرسختافزار
اگه زیاد عجله نداری منتظر Radeon 4670 بمون . تو رنج قیمت 90 تا 110 ، بهترین انتخاب هست . تو بعضی از تست ها حتی با Radeon 3870 برابری میکنه !
.
.
....
......
Ardalan (26-10-08), good_punisher (26-10-08), Overclocker (25-10-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
بعضی موقع آدم میمونه که واقا ATI از این کارا چه قصدی داره!خوب همه میرن سراغ 4670 و کسی 3870 نمیخره!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدیر سابق انجمن
امروز رفتم و 8600 Gt گرفتم با برند Hero
خیلی این برند زیاد بود بقیه برندها همگی بالای 100 بودن که ارزشش نداشت
این 75 تومن بود
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
این گارانتی هم داره ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر داره گارانتیه کجاست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه روش یک فن 8 یا 9 یا 12 سانتی متری گزاشت و یک اور توپی بهش زد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر که بد نمیاد ولی در عمل معلوم میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
N0m@d (26-10-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ardalan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداگه کارتی که گرفتی عکسش همین باشه یکی از بدترین انتخاب های ممکن بوده...
به هر حال مبارک باشه!
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
مدیر سابق انجمن
یه فن خفن هم انداختم روش
تو بیکاری 40-45 هستش زیر لود تا 60 میره
هنوز اورش نکردم
دوستان نظر بدن بگن چطور گرافیکی هستش
|
|
والا ما نظر دادیم گفتیم به برند خیلی توجه کنید ولی کو گوش شنوا!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ardalan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا چی بگیم؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ......بار اولم بود چنین اسمی می شنیدم...من که هرگز سراغ این برندها برای خودم نمیرم...شما اختیارت با خودته....در ضمن 60 برای 8600GT کم نیست!
کاربر شهرسختافزار
والا مبارک باشه، ولی کلا صبر چیز خوبیه!! من پورسانت نمیگیرم بابت این حرفم!! ولی 4670 که بیاد ایران، هر کسی از این کارتها خریده، حسرت خواهد خورد!
مدیر سابق انجمن
من یه چیزی میخاستم که 3 ماه بهم تصویر نشون بده
همین !
Musketeer™ Pro (26-10-08)
کاربر شهرسختافزار
خوب پس مبارک باشه، همین خوبه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ardalan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Ardalan (26-10-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks