کلا سری 9 بهینه سازی شده ی سری 8 هستند...8800GT هم کارت گرافیک قدرتمندی بوده و هست پس 9800GT هم میتونه مطمئن باشه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ardalan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد PCI-E هم مشکلی نداره و گرافیکهای PCI-E2 با PCI-E1 مشکلی ندارند...فقط کاهش خیلی کمی در کارایی کارت بوجود میاد که خیلی قابل توجه نیست!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلما 3870 بهتر از 3850 هست اختلافشون هم کم نیست...تفاوت قیمتشون هم خیلی نیست...به نظر من 3870 بهتره!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ardalan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه سری به تامز بزنید می بینید فرقشون چقدره!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Sapphire هم برند خیلی خوبیه...من از همه بیشتر قبولش دارم...مثل XFX برای انویدیابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من کار درستی میکنی(این یک نظر کاملا شخصی هستش)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ardalan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks