mohammad- (12-06-16)
سلام.
من لپ تاپ core i5 Lenovo Z510 دارم. و رزولوشن مانیتور این لپ تاپ 1366 * 768 است.
گرافیک این لپ تاپ
( NVIDIA GeForce GT 740M (2GB DDR3, 64-bit
هستش. حالا بخاطر اینکه من خیلی با لپ تاپ کار می کنم و چشمام اذیت می شه ، می خواستم یک سیستم رو میزی با یک مانیتور عالی بگیرم. ولی بعد که توی اینترنت تحقیق کردم ، متوجه شدم که می تونم فقط یک مانیتور بخرم و به پورت HDMI لپ تاپم وصل کنم.
همین طور که گفتم رزولوشن مانیتور این لپ تاپ 1366 * 768 است.
من توی اینترنت تحقیق کردم که کارت گرافیک این لپ تاپ تا رزولوشن بالا تر رو ساپورت می کنه در این لینک:
NVIDIA GeForce GT 740M (2GB DDR3, 64-bit)
در این سایت نوشته: مشخصات این گرافیک :
MAX.Digital Resolution
3840 * 2160
MAX.Analog Resolution
2048 * 1536
حالا می خوام بدونم واقعا این موضوع صحت داره ؟ آیا لپ تاچم با این دو مانیتور پایین سازگار است ؟ توی بازی ها ی پر گرافیک و برنامه های 3D ، سرعتش پایین نمی یاد ؟
می خوام با بالا ترین رزولوشن کار کنم.
مانیتور
Asus VX24AH
Resolution
2560 * 1440
و مانیتور
BenQ BL3201PT 4K Creative Class Monitor
Resolution
3840 * 2160
لطفا منو راهنمایی کنید. خیلی ممنون.
آخرین ویرایش توسط amin_asadi در تاریخ 11-06-16 انجام شده است
mohammad- (12-06-16)
|
این دستگاه پورت d-sub باید داشته باشه .شما مونیتوری که پورت d-sub داشته باشه میتونید متصل کنید .دستگاهتون پورت hdmi هم داره ؟
این رزولیشن بله مشکلی نداره در مونیتور خارجی .
این مونیتور به نظرم خیلی مناسب هست
Samsung S27D390 Plus 27inch PLS
-----------
مسلما این گرافیک تو رزولیشن بالا افت فریم پیدا میکنه . فقط با کار کردن برنامه ها مشکلی نخواهید داشت .
Aaron Swartz (11-06-16), amin_asadi (12-06-16), mohammad- (12-06-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی ممنون بابت پاسختون.
بله لپ تاپم پورت HDMI داره.
می شه لطفا دلیل انتخاب این مانیتور سامسونگ که به من معرفی کردید رو بگید. و همینطور نظرتون در مورد این مانیتور سامسونگ رو بگید.
خیلی ممنون.
قیمت در لیست قیمتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amin_asadi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مونیتور من آدمی ندیدم از خریدش پشیمون بشه . هم کیفیت مناسبه داره هم قیمت خوب
تجربه یکی از دوستان
amin_asadi (12-06-16), mohammad- (12-06-16)
خیلی ممنون . خیلی این مانیتور رو پسندیدم. فقط ای کاش رزولوشنش بالا تر بود. چون برای کار های 3D هم می خوام استفاده کنم.رزولوشن پایین چشمام رو می سوزونه و سرم درد می گیره.
من می تونم هزینه بیشتری پرداخت کنم. می شه لطفا یک مانیتور دیگه هم که رزولوشن 1440*2560 داشته باشه هم به من معرفی کنید. صفحه شم ips یا pls باشه.
- - - Updated - - -
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی ممنون . خیلی این مانیتور رو پسندیدم. فقط ای کاش رزولوشنش بالا تر بود. چون برای کار های 3D هم می خوام استفاده کنم.رزولوشن پایین چشمام رو می سوزونه و سرم درد می گیره.
من می تونم هزینه بیشتری پرداخت کنم. می شه لطفا یک مانیتور دیگه هم که رزولوشن 1440*2560 داشته باشه هم به من معرفی کنید. صفحه شم ips یا pls باشه.
آخرین ویرایش توسط amin_asadi در تاریخ 12-06-16 انجام شده است
amin_asadi (12-06-16), mohammad- (12-06-16)
|
خیلی ممنون بابت راهنمایی هاتون.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks