مهندس امید ببخشید که ما هر سوال بچگانه داشته باشیم باید شمارو اذیت کنیم.
لطفا بنچمارک ها و عملکرد های این کارت را در بازی ها قرار بدید یا لینک بدید من برم سر وقتش بسیار ممنون
مهندس امید ببخشید که ما هر سوال بچگانه داشته باشیم باید شمارو اذیت کنیم.
لطفا بنچمارک ها و عملکرد های این کارت را در بازی ها قرار بدید یا لینک بدید من برم سر وقتش بسیار ممنون
|
Extreme gaming بهتره یا مدل ذکر شده و کدوم با سیستم من سازگاره و گلوگاه ایجاد نمیشه
با هیچکدوم گلوگاه نمیشه . من مدلی که موجود و مناسب بود را معرفی کردم خدمت شما .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mamahy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بسیار ممنون
ببخشید یه سوال دیگه قیمت و مشخصات این قطعه رو از کجا می تونم گیر بیارم
Gigabyte GA-H110M-S2PT
|
قیمتش تو لیست قیمت شهر سخت افزار هست .روی لینک لیست قیمت کلیک کنید مستقیم وارد سایت این محصول میشیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mamahy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لیست قیمت واقعی و بروز انواع سختافزار (قطعات کامپیوتر) | آپدیت: 2 شهریور
ممنون
مادر برد های دیگه ای مناسب با سیستم من میشه معرفی کنید . ارزونتر ممنون
ارزونتر از این برای سوکت 1151 وجود نداره . 260 تومن مناسبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mamahy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این کمترین بردی هست که برای پردازنده corei5 میتونید تهیه کنید .
رم یاکیس چه طور ارزونترو بهتر
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks