کسی از اساتید نظری نداره؟
شرمنده که عجله میکنم ولی واقعا نیاز خیلی فوری دارم و باید تا بعد از ظهر لیست قطعات رو تحویل بدم تا اوایل هفته آینده بتونم سیستمو جمع کنم!
سلام دوستان
من میخوام یه کامپیوتر دسکتاپ برای کار با 3DS و Autocad و گهگاهی هم برنامهنویسی تهیه کنم. (توجه کنین که کارهای رندرینگ هم روی همین سیستم انجام میشن).
تا الآن فقط CPU رو انتخاب کردم که مدل Core i7 3770K اینتل از سری ivy bridge هست.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چه گرافیکی تهیه کنم که بتونه براحتی از پس نیاز من برآد و کیفیت ساخت خوبی داشته باشه؟
ترجیحا نیاز به کولینگ اضافه نداشته باشه و خودش تهویه خوبی داشته باشه.
اگه هر3 خروجیهای HDMI، DVI و D-Sub رو داشته باشه بهتره.
|
|
کسی از اساتید نظری نداره؟
شرمنده که عجله میکنم ولی واقعا نیاز خیلی فوری دارم و باید تا بعد از ظهر لیست قطعات رو تحویل بدم تا اوایل هفته آینده بتونم سیستمو جمع کنم!
سلام
اگر محدودیت بودجه ندارید quadro 6000 به قیمت حدود 9 میلیون تومان بهترین بازده را برای سیستم و کار شما دارد.
ولی اگر محدودیت بودجه وجود دارد بفرمائید تا چه حدود تمایل به هزینه دارید.
iranhadi1404 (05-08-12)
والا من کل بودجهام برای کیس رو حدود 2 تومن در نظر گرفتهام. شما یهو خرج بیمارستانو ننداز رو دستمون :))
700تومن که مال CPU شد، برد رو هم ممنون میشم توی اون تاپیک جواب بدین تا نهاییش کنم که قیمتش میشه زیر 200 یا بالای 200
کیس هم فک کنم حول و حوش 200 تومن میبره
هارد هم تقریبا 200
رم هم همین حدود
پاور هم میمونه برای بعد از انتخاب گرافیک
حالا پیدا کنید پرتغال فروش را برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DreamBox برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز با این اوصاف کارت nvidia بردارید از 550ti به بالا ( قیمت این کارت حدود 240 تومان است )
البته اگر 460 gtx دست دوم تمیز پیدا کنید خیلی بهتره ( این کارت به دلیل دمای پائین اصطحلاک کمی دارد و دست دوم بین 230 تا 300 پیدا میشه)
کارتهای amd برای کار شما مناسب نیست
پینوشت : برای یه همچین سیستمی به دلیل داغ نبودن پردازنده و گرافیک کیس با تحویه حرفه ای نیاز نیست بنظرم کیس ارزانتر تهیه فرمائید
من کیس Cooler Master Silencio 550 انتخاب کردم که بنظرم انتخاب مناسبیه با قیمت حدود 170 تومن
برای گرافیک هم هزینهش یکم بالاتر بره (حدود 300-350) مشکلی نیست
پن: با توجه به کاهش هزینه برد، الآن تا 400 تومن هم فک کنم بشه روی گرافیک هزینه کنم.
آخرین ویرایش توسط DreamBox در تاریخ 01-08-12 انجام شده است
|
|
بنظر من کیس کامپیوتر هر چه باشه بعد از یک مدت عادی میشه ( از نظر استایل )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DreamBox برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک زمانی گرافیک کارتها مانند 295 ، 480 و 4870x2 به قدری گرما درون کیس ایجاد میکردند که کیس حتما بایستی تحویه عالی ( در حد کولر 8000برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) داشته باشند.
ولی الان پردازنده و گرافیک آنچنان گرمائی ایجاد نمیکنند بنابر این یک کیس معمولی 70-80 تومنی هم بنظرم خوبه.
شما با حدود 400 تومان میتوانید به 560ti هم فکر کنید.
متاسفانه به دلیل وضعیت بازار و نوع کاربری، شما آپشن انتخاب چندانی ندارید.
Moein (02-08-12)
من کلی گشتم توی کیسها و اصلا برند برام مهم نیست
الآن من 2تا دسکتاپی که دارم یکی از کیس سوپر سایلنت گرین استفاده میکنه و یکی دیگه هم براش یکی از کیسهای معمولی TSCO ورداشتم
ولی برای این سیستم این کیس بنظرم انتخاب مناسبی بود.
من کلی فکر کردم در مورد این کیس و بنظرم بهترین گزینه بود که میتونستم انتخاب کنم :)
در مورد گرافیک اگه این بهترین انتخاب حال حاضره (البته من قیمتشو توی یکی از سایتها نزدیک 600 تومن دیدم)، بنظرتون بهتره که از Gigabyte بگیرم یا MSI یا Asus یا ...؟
اونجوری که من متوجه شدم فعلا توی این سری GigaByte و MSI بهترین انتخابان.
منتظر پیشنهاد شما استاد گرامی هستم برای انتخاب نهایی :-)
سوالات هوشمندانه بپرسید | اسپم نکنید | طرفداری از برند را رها کرده و واقعیت را ببینید | برای تشکر کردن، دکمه تشکر موجود است
بنده با انتخاب کیس شما مشکلی ندارم تنها با قیمت 170 برای کیس این سیستم مشکل دارم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DreamBox برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دقت بفرمائید که گرافیک 560ti دو مدل است یک مدل با 384 هسته شیدر و رم 1024 و نمونه دوم با 448 هسته و رم 1280.
مدل اول قیمتی در حدود 400 تومان و مدل دوم حدود 500 تومان در بازار به فروش میرسد.
ولی بعضی از فروشندگان از بازار شیر تو شیر امروزی استفاده کرده و مدل اول را با قیمت مدل دوم و حتی بالاتر بفروش میرسانند.
در مورد برند گرافیک هم معمولا msi گرافیک کارتهای حرفه ای با خنک کننده های قوی عرضه میکنه.
پینوشت : در حال حاضر مسئله مهم این است که کدام قطعه ای در بازار پیدا خواهد شد و معمولا خریدارها حق انتخاب چندانی ندارند.
هر شرکت به تعداد کم قطعه وارد بازار میکنند که طی مدت کوتاهی تمام می شود.
DreamBox (02-08-12), iranhadi1404 (05-08-12), Moein (02-08-12)
میشه لینک بدین از هر2 مدل؟
ضمن اینکه من یجا خوندم این مدل از MSI و Gigabyte هردو بصورت اورکلاک شده از طرف شرکتها ارایه میشن. با این تفاسیر کدومیکی کارآیی بیشتری داره؟ شما باشین توی همچین شرایطی کدومیکی رو برای خودتون انتخاب میکنین؟
در نهایت قطعه مورد نظر رو بفرمایید با گارانتی چه شرکتی تهیه کنم؟
قیمت هم توی 2تا سایت چک کردم، برای مدل 1GB قیمت بالا 500 تومنه!
محصول MSI
محصول Gigabyte
ایا شما جای دیگهای رو مد نظر دارین که با گارانتی معتبر و قیمتهایی که فرمودین ارایه میده که من از اونجا تهیه کنم؟
آخرین ویرایش توسط DreamBox در تاریخ 02-08-12 انجام شده است
سوالات هوشمندانه بپرسید | اسپم نکنید | طرفداری از برند را رها کرده و واقعیت را ببینید | برای تشکر کردن، دکمه تشکر موجود است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks