با سلام تازه شروع کردم به آشنایی با سخت افزار و ... مطالعه کردن و از مطالب بیشتر استفاده میکنم .
یه چند تا سوال دارم در زمینه خرید قطعات اگه دوستان کمک کنن ممنون میشم .جای مناسب این سوال و دقیقا نمیدونم همینجا هست یا نه ... به هر حال
بخش اول سوال :
1-کسایی که کار با نرم افز ار های مهندسی و ... مثل ایتبس و اتو کد و امثال اینها یا نرمافزار های مایا و 3DMAX و ... کار میکنن اولویت این قطعات 1-سی پی یو 2- کارت گرافیک 3- رم به ترتیب با کدوم اینهاست (یعنی بیشتر هزینه رو به ترتیب به کدوم این قطعات در نظر بگیریم)
حدسم اینه 1-سی پی یو 2- رم 3- گرافیک
2- کسایی که کارشون با گرافیک هست و با نرم افزار های گرافیکی کار میکنن اولویت و هزینه به ترتیب بیشتر تو کدوم این قطعات باید در نظر گرفت
3- و همچنین کسایی که کارشون میکس و ادیت و کار با ویدئو و ... هست اولویت و هزینه بیشتر باید به ترتیب تو کدوم این قطعات باید در نظر گرفت
بخش دوم سوالم :
4-انواع سیستم به چه صورت هست (مثلا در لپ تاپ داریم لپ تاپ های خانگی - صنعتی-اداری- دانشجویی -GAME - مالتی مدیا و ... که بر حسب نیاز اون گروه کانفیگ مناسب اون رو در لپ تاپ در نظر میگیرند
در مورد سیستم چطور هست ؟اصولا گروه بندی خاصی در مورد بستن سیستم ها در نظر میشه گرفت که بر اون اساس بخواهیم ببندیم؟
مثلا داریم
سیستم بر پایه بازی - خانگی - اداری - مهندسی و ...؟
میخواستم بدون مطالب اضافه تر فقط
1-انواع سیستم برای جمع کردن
2-اولویت هر کدام در انتخاب این3قطعه اصلی (سی پی یو -رم - گرافیک ) به ترتیب کدام هست (به طور مثال سیستم بر پایه بازی 1-گرافیک 2-رم 3-سی پی یو و البته مادربورد که جای خودش و داره واسه ساپورت اونا
ممنون میشم خیلی خلاصه و منظم توضیح بدید

Bookmarks