از همه دوستان عزیز ممنونم. ولی دوستان من خودم نظرم HD3870 هست چون میتونم در اینده از کراس فایر استفاده کنم و دیگه نیاز نیست مثل SLI حتما از دو کارت مثل هم استفاده کنم و هر زمان یه کارت جدید خوش قیمت هم اومد میتونم کراس فایر کنم نظر شما چی هست.
کاربر شهرسختافزار
از همه دوستان عزیز ممنونم. ولی دوستان من خودم نظرم HD3870 هست چون میتونم در اینده از کراس فایر استفاده کنم و دیگه نیاز نیست مثل SLI حتما از دو کارت مثل هم استفاده کنم و هر زمان یه کارت جدید خوش قیمت هم اومد میتونم کراس فایر کنم نظر شما چی هست.
|
|
کارتهای سری Radeon HD 3000 فقط با کارتهای همان سری Crossfire می شوند...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط boys666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه با 4000 و 2000 هم Mix ميشن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
look :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.overclock3d.net/news.php?...ix_and_match/1
آخرین ویرایش توسط HamidFULL در تاریخ 25-06-08 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
اگر با هم حرف شما را کامل تر کنم اینو میشه گفت که سری 3800 با هم کرس فایر میشه کرد ولی درصورتی که سری 4000 یک طرف قضیه نباشندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سری 4000 در با سری 3800 بدون هیچ مشکلی کرس فایر میشوند
عضو VIP شهرسختافزار
آرمان این حرف از تو بعیده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدکارتهای سری Radeon HD 3000 فقط با کارتهای همان سری Crossfire می شوند...
یه وقت تو جاهایی که 5000 تا پست داری نگی ها........برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کارت های Ati کلا با هم CrossFire میشن و فرقی نداره مهم اینه که CrossFire داشته باشه.نه با 4000 و 2000 هم Mix ميشن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
look :
http://www.overclock3d.net/news.php?...ix_and_match/1
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا 2400 با 4870 هم با هم Match می شن تو CrossّّFireبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از لینکت ممنون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
[QUOTE]
جمله بندیت مشکل داره......برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداگر با هم حرف شما را کامل تر کنم اینو میشه گفت که سری 3800 با هم کرس فایر میشه کرد ولی درصورتی که سری 4000 یک طرف قضیه نباشند
سری 4000 در با سری 3800 بدون هیچ مشکلی کرس فایر میشوند
معلوم نیست منظورت چیه
مثل:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ولی درصورتی که سری 4000 یک طرف قضیه نباشند
کاربر شهرسختافزار
میشه بگید که شما چطور یک کارت گرافیک سری 1000 و یا 2000 را با سری 3000 کرس فایر می کنید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *A L I* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شرمنده درستش کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *A L I* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
" اگر بخوام حرف شما را کامل تر کنم اینو میشه گفت که سری 3800 را فقط با هم کرس فایر میشه کرد ولی درصورتی که سری 4000 یک طرف قضیه نباشد چون سری 4000 محدودیت ها را تقریبا برداشته و سری 4000 با سری 3800 بدون هیچ مشکلی کرس فایر میشود "
حرف شما کاملا درسته دوستمون که از بقیه ایراد می گیرند خودشون دقت نکرندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط murizaki_2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همانطور که خدمت شما عرض کردم سری 3800 فقط با هم کرس فایر می شوند و با 3600 کرس فایر نمیشه کرد
در سری 2000 هم محدودیت ها بیشتر از سری 3000 هست
Stream (21-07-08)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks