ببخشيد اشتباه ديد شد زوتاك دو تا فن داره اما بازم فركانس هسته اش خيلي بيشتر از بقيس ميترسم دماش خيلي بالا بره
Sent from my iPhone using Tapatalk
با سلام
واسه سيستم ميخوام يه كارت گرافيك بندازم به نظرتون بين اين چندتا كدوم بهتره
Zotac GTX950 AMP! Edition (694)
Gigabyte GTX950 WF2X OC (725)
Gigabyte GTX950 OC (699)
Evga GTX950 Superclocked Gaming (675)
نظر خودم بيشتر با zotac هست بعد اون گيگابايت wf2x كه البته ضعيفتر از زوتاك هست و قيمت بيشتر داره
اين زوتاك خيلي قويه فركانس هسته اش از همه بيشتره فركانس رمش هم از همه بيشتره قيمتش هم مثل بقيس فقط نگران اينم كه يه فن جوابگوي اين قدرت نباشه و داغ كنه
|
ببخشيد اشتباه ديد شد زوتاك دو تا فن داره اما بازم فركانس هسته اش خيلي بيشتر از بقيس ميترسم دماش خيلي بالا بره
قيمت اون 800 هست پنجاه شصت تومن با gtx 960 فرق داره ديگه اونقدر بودجه داشتم 960 ميخريدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا دوروبر 700 چه كارتي بهتره؟
Gigabyte GTX 950 OC WF 2X 2GBبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad.j برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس این کارت رو بگیرید از لحاظ کیفیت ساخت گیگابایت سرتر هست .
- - - Updated - - -
Gigabyte GTX 950 OC WF 2X 2GBبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad.j برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس این کارت رو بگیرید از لحاظ کیفیت ساخت گیگابایت سرتر هست .
DOOM999 (28-01-16), mohamad.j (27-01-16), خبات کریمی (27-01-16)
سلام دوست گرامی
کارت زوتک امپ ادیشن نسبت به قیمت و در مقایسه با دیگر کارت های هم رده، کارایی بالاتری داره.
ضمناً خرید 960 کارکرده بهترین گزینه است.
|
با توجه به ريويو ها زوتاك بهتره فقط يكم صداي فنش بيشتره كه مهم نيست واسم در مقابل اختلاف قابل توجهي كه نسبت به گيگابايت داره دماش هم حدودا سه چهار درجه بيشتره در فول لود و به ٧٣ درجه ميرسه كه دماي مناسبي هست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
960 كاركرده هم پيدا بشه كه عاليه
FRANKLIN (28-01-16), خبات کریمی (27-01-16)
دوست من به نظر من هم مدل AMP زوتک بهتر بعداز اون هم مدل گیگابایتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad.j برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدGTX950 WF2X OC هست که ارزش خرید بالایی رو داره
از نظر دما هم این مدل AMP زوتک راحت میتونه گرماش رو دفع کنه واز نظر دمایی مشکلی نخواهید داشت
mohamad.j (28-01-16)
گیگابایت مطمئن ترین انتخاب است چون امتحان خودشو پس داده به بنچمارکها اکتفا نکن به نظر من به صرفه ترین و مطمئن ترین GIGABYTE GTX 950 WF 2X OC .در ضمن چیپستهای تمام اون ها یکیه .تفاوتها ناچیز.گیگا خنک کننده های عالی داره.ASUS GTX 950 DCII OC STRIX GAMING 2GB هم چون توسری STRIX هست کم صداست
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 28-01-16 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks