سلام به همه دوستان کسی این کارت گرافیک ایسوس استفاده کرده ؟LG_1323852592_en210silent.jpg
سلام به همه دوستان کسی این کارت گرافیک ایسوس استفاده کرده ؟LG_1323852592_en210silent.jpg
هیولا وارد میشود!!!!!!!!!!!!!!
|
|
علیرضا جان سئوالت چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alirezairn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قدرت همه کارتهای 210 چه آورکلاکی چه معمولی در حد نخود فرنگیه و برای کارهای خیلی معمولی (وب گردی، اداری و ...) استفاده میشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید دیشب یکی از بچه ها تولدم برام هدیه اورده بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید میخواستم یه سیستم برا کارا شبکه جمع کنم گفتم ببینم بیشتر از اینا اگه کفاف میده استفادش نکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
Call of duty رو خوب باز مي كنه فقط همين با رزوليشن پايين
kingsped (22-06-13)
برای اون کار خوبه عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alirezairn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آرش جان کوتاه بیا بچه مردم را میخوای زجر کش کنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cod با 210 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
جواب ميده ولي دستو پا شكسته
kingsped (22-06-13)
|
|
منظورش همون 1 call of
هیولا وارد میشود!!!!!!!!!!!!!!
کاربر شهرسختافزار
نه ولي جدا از شوخي من Inno 3d 210 Geforce رو يكي از سيستم هاي رفيقم ديدم كال آف رو با تنظيمات هاي خيلي روون اجرا ميكرد
به خاطر همين پست زدم
kingsped (22-06-13)
سلام دوست عزیز
راستش اقا نیما درست میگه ولی من روزی تقریبا 2-3تا از اینا میبندم رو سیستمای مشتری به قیمت 210 لوول
بازی هارو اجرا میکنه 2 گیگابایتش بدک نیست
همه با هم ایران را به اووووووووووووووج برســــانیم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks