LG Flatron V2261 حدود 230000 تومان. ولي HDMI داره. به نظر من 10000 تومان بيشتر بديد خيلي به نفعتونه که اين مانيتور رو بخريد. 22 اينچه.
Samsung Syncmaster T200 هم با همين قيمت انتخاب خوبيه. اما HDMI نداره.
کنتراست هر دو هم يکسانه.
بهترين مانيتور كمتر از 220 تومن كه هرچقدر پشتش بشيني چش آدم كور نكنه!! ؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
LG Flatron V2261 حدود 230000 تومان. ولي HDMI داره. به نظر من 10000 تومان بيشتر بديد خيلي به نفعتونه که اين مانيتور رو بخريد. 22 اينچه.
Samsung Syncmaster T200 هم با همين قيمت انتخاب خوبيه. اما HDMI نداره.
کنتراست هر دو هم يکسانه.
amirdark (11-07-09)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز اشتباه نمیکنی قیمت v2261 حدودا 250 قیمت دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنظر من samsung 2253BW من از نزديك ديدم از T220P هم بهتره . قيمت هم زير 220
کاربر شهرسختافزار
نه دوست عزيز اشتباه نمي کنم. توي مجتمع کامپيوتر ايران يکي که قيمت بالا مي داد 240000 تومان قيمت داد. پس حتما 230000 تومان ميشه گير آورد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javad26 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
دوست عزيز. T220P علاوه بر اينکه از نظر رزولوشن و کنتراست از 2253BW بالاتره از نظر طراحي هم خيلي زيباتر و شيک تره. وقتي که از نظر کنتراست و رزولوشن بالاتر باشه مطمئمنا از نظر کيفيت در بهترين حالت از 2253BW بهتره. اما اين شرکتها هستند که تنظيمات دستي مانيتور رو طوري دستکاري ميکنند که کيفيت مانيتوري رو که مي خوان فروششو بالا ببرن و سود بيشتري براشون داره بهتر نمايان بشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط htondkar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس همه دوستان به اين مهم موقع خريدن LCD Monitor و LCD TV دقت کنند که گول نخورند.
javad26 (12-07-09)
|
|
من هم خودم ديدم و هم از چند نفر شنيدم كه 2253 بهتره ولي با اين تفاصير شايدم شما درست ميگي برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رزولوشن و كنتراست رو شما درست ميگي ولي خوب قيمتش هم يه 60 تومني اختلاف داره . اينم بايد در نظر داشت. زيبايي هم كه سليقه اي هستش من خودم از 2253 بيشتر از 220 خوشم مياد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون چيزي كه من ديدم 2253 بهتر بود ولي اگر هم نباشه باز هم تو اين قيمت ( اخرين بار 212 تومن ) بهترينه
reza76622201 (12-07-09)
سلام دوست عزیز ... از من میشنوی یه دونه F700P دسته دوم گیر بیار از همه اینها بهتره جون تو !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
لطفا دليل فرمايشتون رو ذکر کنيد!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Question PCN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ببین من یه بار یه 2032 خریدم اون موقع 350 تومن... پشت دستمو داغ کردم که دیه lcd نخرم..
تا اینکه بحث در مورد 2261 مطرح شد.. خیلی در موردش تحقیق کردم...
زاویه دیدش فوق العاده بالاس... از چپ و راست که مشکلی نداره.. فقط از پایین یخورده تاریک میشه که اونم قابل تنظیمه.. یعنی می تونی یخورده خمش کنی به طرف پایین..
با پی سی عهد بوق منم کاملا متچه...
دیگه چی بگم ؟
خروجی صدا هم داره... الان 360 مو بهش وصل کردم با نهایت کیفیت...
یه چیز دیگه یادت نره.. ورودی HD هم داره.. به نظرت 240 تومن مفت نیست ؟
reza76622201 (14-07-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks