اسپارکل قبلا خوب . ولی هم به صحت این کارت شک دارم و هم اینکه اگر واقعا اسپارکل باشه کیفیت خوبی داشته باشه .این کارت با این کیفیت مشخصه سازنده درست درمونی نداره
سعی کنید برند معتبر تهیه کنید .
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من یه کارت گرافیک 512 دارم میخام یه کارت جدید بخرم.بودجه من زیاد نیست به نظرتون اسپارکل 630 با 2 گیگ رم کارت مناسبیه؟در مورد ایسونیک دیدم نوشتن چند جا تقلبی هست و فرکانسش اونی که باید باشه نیست(فرکانس رم و چیپش)ایا این کارت هم همینطوره؟منظورم قدرتش نیست چون میدونم زیاد نیست ولی قیمتش مناسبه.
منظورم واقعی بودن مشخصات و کیفیت ساختش هست.از ادرس زیر میخام بخرم ببینید مشخصاتش رو
ممنون
http://esam.ir/itemView.aspx/2432512...B%8C%D8%AA.htm
|
|
اسپارکل قبلا خوب . ولی هم به صحت این کارت شک دارم و هم اینکه اگر واقعا اسپارکل باشه کیفیت خوبی داشته باشه .این کارت با این کیفیت مشخصه سازنده درست درمونی نداره
سعی کنید برند معتبر تهیه کنید .
aligh22 (03-12-16)
کاربر شهرسختافزار
سلام
یعنی میگین اسپارکل نیست؟اخه کارت مناسب هم قیمتش بالاست.به نظرتون با این قیمت چه کارتی میشه گرفت که مناسب باشه و بازی های روز رو حداقل با کیفیت متوسط نشون بده؟
سافایر 5450 hd یا 6450 با دو گیگ رم چطوره؟اخه 64 بیت هستن کرت بالایی 128 بیت هست خیلی تفاوت دارن؟
ممکنه در مورد این دو کارت پایینی هم نظرتون رو بگین؟لینکشون گذاشتم قیمتشونم ببینید لطفابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون
کارت گرافیک hd5550 دوگیگ ddr3 || شماره کالا:1528273 : کارت گرافیک
فروش گرافیک Gigabyte GT610 2GB || شماره کالا:2525193 : کارت گرافیک
aligh22 (03-12-16)
کاربر شهرسختافزار
میشه نظرتونو در مورد اون کارتایی که معرفی کردم مخصوصا لینکا و اون پاور کالر بفرمایید
aligh22 (04-12-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
ممنون
اون کارتی که فرمودیدAsus HD5750 از کدوم فروشگاه اینترنتی میشه خرید که مطمین باشه؟تو ایسام نبود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی قدرتش خوبه؟
بسیار قویتر هست . به من خصوصی بزنید تا شماره همکاری که موجود داره بهتون بگم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aligh22 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
aligh22 (05-12-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks