ابتدا لینک ها را حذف کنید تا پاسخ بدم . لینک های خروجی به این تعداد خلاف قوانینه
سلام، وقت بخیر
برای ارتقا لپ تاپ HP ProBook 4520s میخواستم رم و هارد رو ارتقا بدم
هارد
جایگزین هارد، حافظه Samsung SSD EVO 860 250GB رو پیدا کردم. به نظر میاد بین SSD ها بهترین سامسونگ هست. با توجه به اینکه کار برنامه نویسی میکنم این مدل برای من کفایت میکنه؟
رم
درباره مارک های خوب رم راجب crucial, cruiser, OCZ, Patriot و غیره شنیدم ولی تو اینترنت فقط هاینیکس، اسکای هاینیکس، کینگستون، سامسونگ توی فروشگاه های معتبر موجود بود یا اینکه بقیشون مدل مربوط به لپ تاپ نداشتن.
چهار تا رم پیدا کردم که به نظر خودم خیلی مناسبن:
رم لپ تاپ اسکای هاینیکس مدل DDR3L 1600MHz ظرفیت 4 گیگابایت
رم لپ تاپ سامسونگ مدل DDR3L 1600MHz ظرفیت 4 گیگابایت
رم لپ تاپ هاینیکس مدل DDR3 12800S MHz ظرفیت 4 گیگابایت
رم لپ تاپ الپیدا مدل 1600 DDR3L PC3L 12800S MHz ظرفیت 4 گیگابایت
که بین این 4 تا از لحاظ قیمت و کارائی به نظر هاینیکس 12800s بهترین و بعدشم هاینیکس 16000 با اختلاف کم خوبه.
حالا میخواستم نظر کاربران این سایت رو هم بپرسم.
نتیجه CPU Z هم پیوست شد
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط m@hammad در تاریخ 09-11-18 انجام شده است
|
DOOM999 (09-11-18)
متن ویرایش شد
SSD وسترن گرین هم مناسبه . بسیار هم خوب جواب میده 240 گیگشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m[MENTION=18463
رم هم هاینیکس دو ماجول 4 گیگ تهیه کنید البته PC3 نه PC3L
باس 1600
اگر تهران هستید فروشگاه افق IRANFSO در بازار ایرانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m[MENTION=18463
باید فن حلزونی مناسب تهیه کنید . ولی SUNON بهتره
|
افق رمی که فرمودید ساخت چین تو لیست محصولاتش داره ولی دیجی کالا اون مدل DRR3L کره ای بود.
چینی بودنش اشکالی نداره ؟
افق در مقابل دیجی کالا در زمینه لپتاپ یک متخصص هست . تمام رم ها ساخت چین هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m[MENTION=18463
m@hammad (10-11-18)
افق متاسفانه موجود نداشت. جای معتبر دیگه سراغ دارید ؟
راستی HDD Caddy مناسب لپ تاپ من Slim-12.7mm هست درسته ؟
آخرین ویرایش توسط m@hammad در تاریخ 10-11-18 انجام شده است
رم DDR3 موجود نداشت!!! عجیبن من همین دوشنبه ازش خرید کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m[MENTION=18463
باید چک بشه . باید با فروشنده HDD CADDY تست کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks