بچه ها زياد اهل بازي نيستم و حتي يخ جورايي مي خواستم 4670 بگيرم كه گفتم 4850 بگيرم خودمو راحت كنم
و مي خواستم بدنم مارك force3d تو بازار هست يا نه؟
كلا اهل بازي نيستم فقط اينم بگيد براي كارهاي گرافيكي و ميكس اينا كه به مشكل بر نمي خورم؟
کاربر شهرسختافزار
بچه ها زياد اهل بازي نيستم و حتي يخ جورايي مي خواستم 4670 بگيرم كه گفتم 4850 بگيرم خودمو راحت كنم
و مي خواستم بدنم مارك force3d تو بازار هست يا نه؟
كلا اهل بازي نيستم فقط اينم بگيد براي كارهاي گرافيكي و ميكس اينا كه به مشكل بر نمي خورم؟
ripek (04-01-10)
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید سلام دوست عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moojy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همانطور که دوستان گفتند برندهای sapphire و club بهتر هستد که از نظر قیمت با frce3d تفاوت چندانی ندارند به نظر من بهتره که sapphire رو انتخاب کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مارک force3d تو بازار هست که قیمت HD4670-1GBDDR3 Force3d حدود 79هزار تومن و HD4850-1GBDDR3 Force3d حدود 137 هزارتومن هست
http://www.fafait.ir/new/fafa-it-esh...&category_id=9 برای خرید اینترنتی میتونید به اینجا مراجعه کنید
برای کارای گرافیکی هم فکر نکنم به مشکلی بر بخورید
----------
موفق باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (20-12-09), ripek (04-01-10)
در این صورت من 4770 رو پیشنهاد میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moojy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DX400
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks