سلان دوستان
ارزون ترین گرافیک Geforce که Directx 11 ساپورت کنه چی هست ؟
گرافیک GTS 250 دارم DirectX 11 ساپورت نمیکنه
سلان دوستان
ارزون ترین گرافیک Geforce که Directx 11 ساپورت کنه چی هست ؟
گرافیک GTS 250 دارم DirectX 11 ساپورت نمیکنه
|
تاچه قیمت؟
تا حدود 200 250 هزار تومنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط تاج برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جی فورس 520 بگیر هم از دایرتکس 11 ااستفاده میکنه و هم خوب کار میکنه من دارمش خیلی ازش راضی امبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PankeSabz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه کاربر علاقه مند که سرش شلوغه
سلام دوستان خواستم یه راهنمایی بکنید میخام یه کارت گرافیک gts450 1g ddr3 بخرم خواستم بدونم روی مادر برد p41 d3حداکثر قدرت خودشو می تونه اجرا کنه یا نه؟(میدونم شاید اینجا جای این سوال نبود ولی خیلی فوری هستش ممنون میشم اگه جواب دید در ضمن اگه روی این مادر برد نمی خونه یه مادر برد خوب بهم معرفی کنید با تشکر)
به نظرمن 6570 Ati تهيه بفرماييد باحدودقيمت 270-280 عقلاني تره -
|
280 تومن 6670 هم میکنه
تا 250 تومن gt630 بگیر
برای گفتن من شعر هم به گل مانده == نمانده عمری و صدها سخن به دل مانده
PankeSabz (24-11-13)
دوستان من یه چیزی فراموش کردم بهتون بگم مادربرد Giga P55-UD4P جای دو تا کارت گرافیک داره الان یه گرافیک GTS 250 هست مثلا اگه یه GT630 بزارم که DirectX 11 داره .
این دو تا گرافیک باهم کار می کنن برای دایرایکس 11 ؟
نمیدونم منظورمو فهمیدین یانه
راستش برای بازی هایی که دایرایکس 11 می خواد میخوام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینکه بخوای 2تاگراف باهم بذاری بردسیستمتون هم کراس وهم اس.ال.آی پشتیبانی میکنه ولی sli باید دقیقا یک مدل باشنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PankeSabz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وکراس هم جدول بخصوصی داره/پیشنهاد گرافیک بفروشید وبا اضافه مبلغ به هزینه اولیه گرافیک بالاتر تهیه بفرماییدباتکنولوژی جدیدتربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mr.Gadget (24-11-13)
موافقم! بهترین کار اینه که این کارتو بفروشن و پولشو بذارن روی 250 ای که دارن و برن یه کارت قوی تر مثل GTX 650 بخرن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط تاج برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هنوز مثه قدیما بدون خط کشی موندی
هنوز مثه خاطرات خوبه بچه گیمونی
هنوز کلی ترس تو دلته ازپیر شدن
همه بزرگ میشن ولی تو بچه می مونی
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks