سلام به همه دوستان .
دوستام این سیستم من هست :
Mb : giga z87 ud4h
Cpu: 4670k
Ram : king 2×8g 2400
Vga : giga 770 2g
Pow: green 850w
به نظرتون ارزش داره کارت گرافیک 970 رو بخرم ؟ چون هم قیمته یکم شک دارم . چون اهل گیم هستم . نظرتون چیه دوستان ؟
سلام به همه دوستان .
دوستام این سیستم من هست :
Mb : giga z87 ud4h
Cpu: 4670k
Ram : king 2×8g 2400
Vga : giga 770 2g
Pow: green 850w
به نظرتون ارزش داره کارت گرافیک 970 رو بخرم ؟ چون هم قیمته یکم شک دارم . چون اهل گیم هستم . نظرتون چیه دوستان ؟
|
ارزش که داره
970 نسبت به 770 بهبود های زیادی داشته . . . (هسته کودا . . . )
ولی مساله قابل فکر ,مسئله مالی هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چقدر مگه تفاوت مالی داره ؟ نو هاشون که هم قیمت هستن ولی مثلا من کارت خودم رو 1تومن تا 1300 بفروشم فقط سیصد تومن باید بزارم روش دیگه . یعنی سیصد تومن ارزش این پیشرفت هارو نداره ؟ توی بازی هایی مثل تام رایدر و اساسی بلک فلگ خیلی قوی تر از 770 عمل میکنه ؟ چون اینارو من روی اولترا اچ دی بازی میکنم حتی ریوالز رو
خوب همین اگه میتونید 300 تومن دیگه هزینه کنید ,خوب مشکلی نیست دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vestlaif برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hamed 111 (31-12-14)
اقا حسام استارتر میخواد گرافیکش رو بفروشه ,پولش رو یخورده بیشتر کنه یه گرافیک دیگه بخره (حدود 300 تومن دیگه میخواد هزینه کنه)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمیتونه یه کارت دیگه بخره
Hessam II (30-12-14)
|
اره حسام جان اول انگیزه ای که هم منو وسوسه کرد هم برام جای سواله قیمت پایین این محصوله جدیده . خودت که میدونی تازه 6 تومن پوله سیستم خودمو دادم دیگه هزینه آنچنانی نمبخوام بکنم . حالا دلیل این قیمت مساوی با 770 چیه ؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks