بردت احتمالا زیاد با کارت های جدید مشکل پیدا میکنه یا بازدهی کارت را کم میکنه .البته باید تست کنی . اگر جواب نگرفتی یه برد هم بگیری
شما رم را به 8 گیگ برسون
یه پاور 460 وات بگیر
کارت گرافیک Sapphire RX 460 2GB GDDR5
با سلام به همه دوستان و اساتید گرامی
1:یه سیستم نسبتا قدیمی دارم و قصد ارتقای کارت گرافیک رو دارم میخواستم ببینم میتونم NVIDIA GTX950 رو روی این سیستم ببندم با همین شرایطی که داره و اگه نمیشه باید چه قطعاتی رو عوض کنم؟
2:بهترین کارت گرافیکی که میتونم روی این سیستم بدون تغییر قطعات فعلی(به جز پاور) ببندم چیه ؟
Processor: AMD phenom II X4 840
Mainboard: FOXCONN M6 1PMP-K
Main Memory: 4GB DDR3
Graphics Card: GIGABYTE NVIDIA GeForce 9400GT 1GB
Power: GREEN GP335A-pro
کاربری سیستم: گیمینگ در حد متوسط رو به بالا و کارهای معمولی مثل فیلم و وب گردی و...
بودجه مورد نظر برای ارتقا 1میلیون تومان
سپاس
|
بردت احتمالا زیاد با کارت های جدید مشکل پیدا میکنه یا بازدهی کارت را کم میکنه .البته باید تست کنی . اگر جواب نگرفتی یه برد هم بگیری
شما رم را به 8 گیگ برسون
یه پاور 460 وات بگیر
شما رم را به 8 گیگ برسون
یه پاور 460 وات بگیر
ضمن تشکر از پاسختون خوب چطور باید تست کنم یعنی اول گرافیک رو بخرم ببندم ببینم چطوره اگه مشکل داشت برم سراغ بورد. ضمن اینکه من کلا میخواستم 1تومن هزینه کنم واسه پاور وگرافیک حالا به نظرتون این سیستم مخصوصا cpu ارزش ارتقا داره? یا کلا مادربورد و پردازنده و همه رو عوض کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخص میشه اگر لگ بزنه . یا مشکلی داشته باشه تو گیم مشخص میشه . به نظرم تست کنید . احتمالا بالای 80 درصد مشکلی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirsasanifar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks