به نظر من دارید هزینه میکنید نسخه 8 گیگی را تهیه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ardj75 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من دارید هزینه میکنید نسخه 8 گیگی را تهیه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ardj75 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
عذر خواهی میکنم بابت ادامه تاپیک. سوال دیگه اینکه سایزش با سایز کارت فعلی که دارم تفاوت زیادی داره؟ از لحاظ محدودیت جای کیس میپرسم این سوال رو چون کیسم فکر نمیکنم کارت بزرگتری رو جا بده توی خودش...!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همون اندازه هست . طول کارت فعلی را بگیرید به من اعلام کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ardj75 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ardj75 (03-11-16)
ardj75 (03-11-16)
متوجه این پستتون نشدم! سایزشون فرقی نداره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با توجه به بنچمارک هایی که دیدم کارت خوبیه مخصوصا توی DX12 ظاهرا خیلی خوب عمل کرده. فقط اینکه دیدم برای پاور یک پین 8 تایی میخواد یا یه همچین چیزی...!
این پاوری که دارم مناسب هست براش؟
Green Model GP600A-HP
بله پاورتون کافیه . پاور شما دو PCIE 6+2 دارد که میشه همون 8 پینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ardj75 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این کارت فقط 12 میل از کارت فعلی شما بلندتر هست که در واقع هیچ فرقی ندارد .
ardj75 (03-11-16)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks