پردازندتون مناسبه کارت گرافیکتون هم بد نیست ولی برای اجرای روان و عالی توی فول hd به نظر من یه کار gtx 1060 (پیشنهاد من :GTX 1060 WF2X OC 3GB)ببندید مصرفش هم 80 واته رمتون هم برسونید به 16 گیگ که کمتر از 2 میلیون کلاواستون آب میخوره
سلام دوستان. بنده یه سیستم دارم با این مشخصات:
MB: Asus Z87-C
CPU: Core I5 4440 3.10GHz
GraphicCard: Sapphire Dual-X R9 270X 4GB
Ram: 8GIG Geil 1600MHz CL11
اول اینکه آیا برای بازی های روز و رزولیشن FULL HD نیازی هست که ارتقاع انجام بدم؟
دوما طبیعتا قصد تعویض مادربورد رو نخواهم داشت و همینطور رم هم اضافه کردنش قیمت زیادی نداره و بحث اصلی راجع به پردازنده و کارت گرافیک هست. به فرض فروش این 2 قطعه و داشتن بودجه ی کلی 2 تومن. چه قطعاتی رو میشه جایگزین کرد که برای بازی بهتر باشند؟ اصلا این بودجه برای یک تغییر محسوس در فریم ریت در بازی ها کافی هست؟ الویت اولم گیم هست و بقیه ی کارام با یک سیستم گیم به راحتی انجام میشن. همینطور پاورم هم 600 وات هست و فکر نمیکنم نیازی به تعویض پاور باشه چون کارت گرافیکم فقط 180 واته و کارت های جدیدی که دیدم اکثرا کمتر از این بودند.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
|
پردازندتون مناسبه کارت گرافیکتون هم بد نیست ولی برای اجرای روان و عالی توی فول hd به نظر من یه کار gtx 1060 (پیشنهاد من :GTX 1060 WF2X OC 3GB)ببندید مصرفش هم 80 واته رمتون هم برسونید به 16 گیگ که کمتر از 2 میلیون کلاواستون آب میخوره
پردازنده یعنی نیازی به تغییر نداره اصلا؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DOOM1987 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اختلاف قیمت 470 و 480 حدودا 100 تومن هست! 480 گزینه بهتری نیست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (31-10-16)
بله انتخاب بسیار بهتری هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ardj75 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Sapphire NITRO+ RX 480 8GB GDDR5
با توجه به بودجتون خرید کارت گرافیک بهتر اولین اولویت هست .اگر بخواین پردازنده I7 بخرید مجبور میشید یه کارت گرافیک ارزون بخرید درحد همین کارتی که دارید اونوقت هیچ تغییری در اجرای بازی مشاهده نمیکنید.ولی پردازندتون جوابگوی تمام بازی ها هست.کارتتون فقط ضعیف هست برای بازی های روز.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ardj75 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من منکر بحث گلوگاه نمیشم ولی توی بحث گرافیک بازی ها روی سیستم های مختلف دیدم و تست کردم که اولویت اول کارت هست برای مثال یه A10-7860K بایه RX 480 عملکرد خیلی بهتری داشته تا یه I7 6700Kو GTX 750 .با این که هردو سیستم قیمت تقریبا یکسانی داشتند.
درضمن کارت 480 انتخاب آینده نگرانه تری است چون تو دایرکت ایکس 12 عملکرد و سازگاری بهتری از خودش نشون داده.اون مورد Sapphire هم که امید خان گفتند خیلی عالیه کلا Sapphire با AMD رفیق فابریکن
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 31-10-16 انجام شده است
|
آها خیلی ممنون از راهنمایی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DOOM1987 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آها خوب شد پس خیالم بابت پردازنده راحته.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوال دیگه اینکه نسخه 4 و 8 گیگ تفاوت زیادی دارند با اینکه رزولیشنم 1080 هست؟ با توجه به این میگم که شنیدم حجم VRAM کارت گرافیک برای سایز صفحه بالا تاثیر داره بیشتر.
DOOM999 (02-11-16)
به نظر من دارید هزینه میکنید نسخه 8 گیگی را تهیه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ardj75 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عذر خواهی میکنم بابت ادامه تاپیک. سوال دیگه اینکه سایزش با سایز کارت فعلی که دارم تفاوت زیادی داره؟ از لحاظ محدودیت جای کیس میپرسم این سوال رو چون کیسم فکر نمیکنم کارت بزرگتری رو جا بده توی خودش...!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks