با سلام من یک مادربورد P41-DDR2گیگابایت دارم می خواستم بگید که چه کارت گرافیک هایی میشه روی این مادربورد نصب کرد مثلا کارت گرافیک های DDR3,GDDR5میشه روی این مادریورد نصب کرد
کاربر شهرسختافزار
با سلام من یک مادربورد P41-DDR2گیگابایت دارم می خواستم بگید که چه کارت گرافیک هایی میشه روی این مادربورد نصب کرد مثلا کارت گرافیک های DDR3,GDDR5میشه روی این مادریورد نصب کرد
|
|
معمولا مادربردهائی که از چیپست p41 استفاده میکنند از pcie1 16x پشتیبانی میکنند ( اگر مدل دقیق مادربردتون رو دقیقتر میشه صحبت کرد )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pedi302 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در این حالت شما با نصب هیچ کارتی مشکلی ندارید ولی اگر کارت گرافیک شما قوی باشه ( کارتهای بالای 200 تومن ) احتمالا از تمام توان کارت نمیتونید استفاده کنید
mehrdad_ab (14-09-11)
کاربر شهرسختافزار
از اینکه دواره مزاحم میشم ببخشید ولی مدل دقیق مادربورد کامپیوتر من P41-ES3Gهست که می خواستم ببینم به طور دقیق تر میشه کارت گرافیک های GDDR5وGDDR3روپشتیبانی می کنه این مادربورد DDR2 است-با تشکر
سلام.
نوع حافظه جانبی سیستم هیچ ارتباطی با نوع حافظه گرافیک نداره بنابر این شما از هر کارت گرافکی در صورت داشتن اسلات PCI-Epxress میتونید استفاده کنید.
موفق باشید.
Always Fly Up To 6GHZ
PhenomII X4 955 Black Edition : 7020 MHZ
PhenomII X4 965 Black Edition : 6863 MHZ
PhenomII X6 1090T Black Edition : 6720 MHZ
Intel i7 980 Extreme Edition : 6600 MHZ
PhenomII X2 555 Black Edition : 6510 MHZ
AthlonII X2 440 : 6450 MHZ
PhenomII X2 550 Black Edition : 6195 MHZ
ShahrSakhtAfzar OverClocking Team
nima_hl (16-09-11), P A R H A M (15-09-11), Shahryar (16-09-11)
همونطور که آرمان گرامی فرمودند رم کارت گرافیک ارتباطی با رم سیستم نداره و همونطور که بنده قبلا عرض کردم مادربرد شما دارای سوکت pcie نسل اول میباشدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pedi302 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به عبارتی شما تا کارتهای میانب مثل 6770 یا 550 را میتوانید روی این سیستم بدون محدودیت و کارتهای قویتر را با افت قدرت استفاده کنید
البته گمان نمیکنم شما در نظر داشته باشید یک کارت گرانقیمت تهیه کنید
پینوشت : لطفا بحثهای مرتبط را در یک تاپیک پیگیری بفرمائید
هر دو تاپیک شما ترکیب شدن
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks