درود بر شما
من یه کابل DVI واسه مانیتورم گرفتم ،یعنی خودم نتونستم برم بخرم دادم به کسی الان آورده اما جفت سرش این شکلیه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درصورتی که پورت پشت مانیتور دی وی آی من اینه
یعنی وسطش هم سوزن داره
مثه این عکس
حالا میخواستم بدونم اشتباهی گرفتم یا اینی که گرفتم هم درسته و فرقی نداره؟چون فروشندهه گفته دو مدل داریم و این رو داده!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
hr..akbarinia (30-09-14), mehrdad_ab (30-09-14), rt93 (30-09-14)
خب با توجه به عکس پشت مانیتورم وعکس کابلی که خریدم بنظرتون این کابل برای پورت مانیتورم مناسبه یا برم پسش بدم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با توجه به عکسی که شما گذاشتید پورت دی وی آی مانیتور من
DVI-D(Dual Link)
و پورت کارت گرافیکم
DVI_I (Dual Link)
هستش اما کابلی که خریدم از نوع DVI-D (Single Link) هستش
حالا بنظرتون کدوم مدل کابل رو باید بگیرم؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس اما کارت گرافیکمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DVI-I هستش!! یعنی اگه تصویر اومد مشکلی نیست ؟ از نظر کیفیت تصویر چی؟ باتوجه به کارت گرافیک و مانیتورم چه مدل کابلی تصویر بهتری میده ؟
|
باید مدلی بگیرید که مثل پورت مونیتورن هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rt93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
rt93 (30-09-14)
سپاس از راهنماییتون
نه فرق زیادی ندارند . چون یک مقدار زمینه این کابل ها تو بازار کم هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rt93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
rt93 (30-09-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks