جفتشون مشخصاتشون مثل هم هست ولی asus شفافیت بیشتری داره و فکر کنم قیمتش هم بهتر باشه.
با سلام
دوستان قصد تهیه یک نمایشگر 23 اینچ رو دارم .
استفاده برای گیم ، فیلم و کارهای روزمره هستش .
یک مقدار تحقیق کردم ظاهرا بین مدل های 23 اینچ بهترین ها ASUS ML238H و سامسونگ PX23720 هستند ولی بین این دو مدل نمیتونم انتخاب کنم .
لطفا اگه کسی این دو مدل رو دیده یا خودش داره و باهاش کار کرده منو بیشتر راهنمایی کنه .
با تشکر .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
جفتشون مشخصاتشون مثل هم هست ولی asus شفافیت بیشتری داره و فکر کنم قیمتش هم بهتر باشه.
Ghalb_e_siyah (22-08-11), green day (08-05-11)
خودم هم بیشتر به ایسوز فکر میکنم ولی خیلی ها میگن در اکثر موارد توی این مانیتور ها پیکسل سوخته دیدن یا اینکه نور سفید اطراف صفحه میفته و حسابی ما رو دو دل کردن !!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Curtis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلیا هم از این مدل سامسونگ ایراد گرفت و میگن که چون مونتاژ سام سرویس هستش کیفیا مطلوبی نداره !!!
خودم هم بیشتر به ایسوز فکر میکنم ولی خیلی ها میگن در اکثر موارد توی این مانیتور ها پیکسل سوخته دیدن یا اینکه نور سفید اطراف صفحه میفته و حسابی ما رو دو دل کردن !!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Curtis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلیا هم از این مدل سامسونگ ایراد گرفت و میگن که چون مونتاژ سام سرویس هستش کیفیت مطلوبی نداره !!!
آخرین ویرایش توسط green day در تاریخ 08-05-11 انجام شده است
از دوستان کسی نظر دیگه ای راجع به این دو مدل نداره ؟؟؟؟؟
کاربر شهرسختافزار
من شنیدم یکسری میگن ASUS مشکل داره ولی این منطقی نیست چون asus جز بزرگترین تولید کننده های قطعات است وهیچ وقت نمیاد با تولید یک مانیتور بی کیفیت خودشو زیر سوال ببره.
green day (11-05-11)
|
|
px23720
only
Ghalb_e_siyah (22-08-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks