هر 2تا مشکلی ندارند ولی با کاهش قیمت 8500GT پیشنهاد می کنم زیر 100 هزار بهترین انتخاب 8500gt هستش .
هر 2تا مشکلی ندارند ولی با کاهش قیمت 8500GT پیشنهاد می کنم زیر 100 هزار بهترین انتخاب 8500gt هستش .
saeed25 (08-11-07)
|
|
کاربر شهرسختافزار
ممنونم دوست عزیز از راهنماییتون اگه میشه یه چنتا برند ارزون قیمت و کارایی بالا(و احتمالا اور!)معرفی کنید!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط WORYA_SH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Administrator
اگه قصد خریدن 8500 دارید ، لیدتک برد خوبی هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed25 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ببینید من میخوام یه گرافیک بخرم که پولش زیر 100 باشه، DX10 رو هم ساپورت کنه و تو بازیها هم کم نیاره!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما چی پیشنهاد میدید؟
Administrator
با 100 تومن که نمیشه انتظار داشت تو بازی ها کم نیاره !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed25 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی در کل با این بودجه 8500GT لیدتک انتخاب خوبی هست و بازی ها رو میتونه با کیفیت متوسط براتون اجرا کنه
سپاس
کاربر شهرسختافزار
نه، این بودجه مال الانه،میخوام یه چیزی باشه تا یه چند وقتی کارم راه بیفته و مشکلی باش نداشته باشم تا بعدا یه بهتری بگیرم،لابته نظر شما چیهه؟آیا این کار به صرفه تره یا اینکه از همین الان به فکر یه گرافیک خوبتر باشم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
Administrator
8500 در خیلی از بازیهای امروزی هم خوب نشون نداده و در خیلی از مواقع در حد و اندازه های 7300GT نشون دادهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed25 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی خب باید نسبت به قیمتش مقایسه کرد که با قیمتی که در حال حاضر داره بد نیست (قبلا که قیمتش بالاتر بود اصلا پیشنهاد نمیشد)
به نظر من اگه میتونید از همین الان به فکر یک گرافیک خوب باشید خیلی بهتر میشه
شما که میخواید 100 تومن واسه 8500 خرج کنید با 30 تومن بیشتر میتونید یه 8600GT بردارید که پرفورمنس خیلی بهتری نسبت به 8500 داره
سپاس
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks