کسانی که با این دو LCD کار کردند لطفا راهنمایی کنن که کدوم بهترن؟
LG L1760TR
contrast 5000:1
response time : 2ms
viewing angle: 170-170
samsung BF1731
contrast 2000:1
viewing angle :160-160
کسانی که با این دو LCD کار کردند لطفا راهنمایی کنن که کدوم بهترن؟
LG L1760TR
contrast 5000:1
viewing angle: 170-170
samsung BF1731
contrast 2000:1
viewing angle :160-160
|
به نظر من هیچ کدومبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hadi357 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
LG 1770HR ساخت اندونزی کیفیتش بهتره
بین این 2تا 1760
چون معلوم نیست پنل سامسونگ چی هست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Actros برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
LG L1770HR موجود نیست و معلوم نیست کی دوباره وارد بشه
به نظرت اگه همین LG L1760TR رو بگیرم خوبه؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Actros برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما تهران هستین؟
میدونین LG L1770HR رو جایی دارن یا نه من زنگ زدم مادیران نداشت
شما خودت با هاش کار کردی ؟ از کجا میدونین کیفیتش خوب باشه؟
در ضمن مشکله 1760TR چیه؟
من یا هیچ کدام کار نکردم . تهرانم نیستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hadi357 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل 1760tr اینه که ساخت وطن هست
من هم زخم خورده مانیتور وطنی هستم
هر چی میخری جنس ایرانی نخر
LG 1770HR
از 1760tr نترسید.زیاد توش دستکاری نمیشه...^^
|
شما با این مدل کار کردید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط be careful برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آره. مال یکی از دوستا.تصویرش بهتره از b جواد 1731برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hadi357 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks