سلام ...
بنده خودم سامسونگ 23 اینچ مدل P23700 دارم که باهاش HD میبینم خیلی عالیه ...
البته خروجی HDMI نداره !
من 245 گرفتم .
سلام ...
بنده خودم سامسونگ 23 اینچ مدل P23700 دارم که باهاش HD میبینم خیلی عالیه ...
البته خروجی HDMI نداره !
من 245 گرفتم .
G E N E R A L ™ (26-02-10), ripek (27-04-10)
|
|
من خودم ال جی 2284 همین تازگیا گرفتم
واقعا عالیه یه چیزی که من در موردش تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم اینه که سامسونگها نورشون زیاده و چشمو اذییت میکنن
انتخاب با خودته
من مانیتور Asus MS202N رو پیشنهاد میکنم به دلایل زیر
1- بالاترین نرخ کنتراست 1:50000
2- بالاترین زاویه دید نسبت به مدل های موجود در بازار ایران
3- بهترین کیفیت ساخت
4- طراحی فوق العاده زیبا و خاص
قیمت 250 هزار تومان
در حال حاضر خودم خریداری کردم و واقعاً ازش راضی هستم نصب به مانیتور های ساخت داخل یک غول محصوب میشه .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سایت اطلاع رسانی و فروشگاه سخت افزار WWW.P30HARDWARE.NET
ارتباط با من 09370309268 - nasiban@yahoo.com - nasiban@gmail.com
کاربر شهرسختافزار
از کجا اینو گرفتیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nasiban برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه تو اصفهان باشه پس تو تهران هم باید باشه
اونایی که تو تهران دیدن یه قیمتی بدن
آخه وجدانا مانیتوری که 1600x900 هستش اون قیمت می ارزه تازه راویه دیدشم 170*160 که یک چیز معمولی هستش زمان پاسخ دهی اون 5ms هستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mzz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد حالا شما دنبال ادرس خریدش هستید .
کاربر شهرسختافزار
نهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما ظاهرش خیلی قشنگه واسه اداره جات خوبه
لینک مشخصاتش
آخرین ویرایش توسط mzz در تاریخ 01-03-10 انجام شده است
|
|
LED AOC 22
دقیقا مدلشو نمی دونم ولی سرچ کنی می بینی
کنتراست1به200000 البته نسبت به led کم هست اما از 4 برابرlcd بیشتره
قیمتشم 2 هفته پیش پرسیدم 210 تومن بود
usb هم می خوره
سلام
اگه یه مقدار دیگه پول بزاری روش حدود 60 تومان دیگه
یه LED LG مدل 2286 22 اینچ کیفیت خدا میتونی بگیری
بابا کشتید ما را با این LED و کنتراست .
آخه اینها چه اهمیت داره اونچه مهم هستش سرعت پاسخ دهی ، زاویه دید و رزولوشن هستش
به خدا اگه شما بتونید فرق بین کنتراست 1/20000 با 1/2000000 را موقع کار با هاشون تشخیص بدید.
ولی مطمین باشید به موقع اون بین 2ms , 5ms سرعت پاسخ دهی را میتونید فرق بگذارید .
فکر نکنید زاویه دید 160 درجه با 175 درجه فرق نداره اینها موقع استفاده خودش را نشان میده.
کاربر شهرسختافزار
اين نظر رو طبق تجربياتم گفتم. اين مايتور رو پيشنهاد نميدم . فقط ميخوام اطلاعاتمو در اختيار بگذارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شايد كنتراست 10000 با 20000 خيلي فرق نداشته باشه ولي با 2000000 خيلي فرق داره و شما قشنگ ميفهمي.
اين مدل 2286 خيلي حرفه ايه و با اينكه LED هست با داشتن حسگر تنظيم كننده نور به چشم شما آسيب نميزنه
در حاليگه مانيتور LED سامسونگ با اينكه خيلي حرفه اي هست نور زيادش به چشم آسيب بالايي ميرسونه.
علاوه بر اون مدل 2286 مدا WLED هست يعني LED در حاشيه چيده شده و براي همين تنها باعث شفاف شدن تصوير ميشه ولي در XL2370 سامسونگ LED ها در كل پشت پنل وجود دارن و وجود نداشتن يك تنظيم كننده نور آسيب وارده به چشم رو چند برابر ميكنه.
در كل 2286 يكي از بهترين مانيتور هاي موجود در بازاره
مشخصات:
- 1680 x 1050
- f-Engine
- (2,000,000:1) DFC
- 2ms
- DVI & 2xHDMI
- LED
- Smart Package
لينك ساير مشخصات:
به علت اعتراض مدير برداشتم
اميدوارم تونسته باشم كمكتون كنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Ashton در تاریخ 06-03-10 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks